Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kocaoğlu'ndan bir günde iki zirve

Başkan Kocaoğlu'ndan bir günde iki zirve

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 7 Ocak’taki CHP İzmir İl Kongresi için ‘ortak aday’ çıkarılması yönündeki önerisinin hayata geçmesi için ilçe başkanlarıyla yaptığı görüşmenin ardından bugün öğlen saatlerinde partisinin milletvekilleriyle, akşam da belediye başkanlarıyla bir araya gelecek. Öğlen milletvekilleriyle, akşam başkanlarla buluşacak

  • Ege Postası
  • 25.12.2017 - 10:34

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından gözlerin çevrildiği 7 Ocak’taki İzmir İl Kongresi’nde ‘üzerinde uzlaşılan tek aday’ önerisi için ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve milletvekilleriyle görüşme turları başlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, geçtiğimiz günlerde Başkanlık makamında ilçe başkanlarıyla yaptığı görüşmenin ardından ikinci tur görüşmeyi milletvekilleri ve ilçe belediye başkanlarıyla gerçekleştirecek.

BAŞKANIN İLK GÖRÜŞMESİ MİLLETVEKİLLERİYLE

Başkan Kocaoğlu’nun partisinin örgütüyle başlattığı ve fikir teatisinde bulunduğu görüşmelerin ikincisini bugün Tarihi Asansör’de, saat 13.00’te CHP İzmir Milletvekilleriyle gerçekleştirecek. Toplantıya katılımları için tüm milletvekillerine davetiye gönderen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun bu görüşmede milletvekillerine akıllarından geçen bir isim olup olmadığı, varsa kim olduğu ve nedenini açıklamasını isteyecek. Başkan Kocaoğlu’nun davetine CHP İzmir Milletvekili ve CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır’ın yurtdışında bulunmasını gerekçe göstererek katılmaması dışında diğer milletvekillerinin katılması bekleniyor.

BAŞKAN KOCAOĞLU, AKŞAM TEOS YAZAR EVİ’NDE BELEDİYE BAŞKANLARIYLA BULUŞACAK

Aziz Kocaoğlu’nun öğlen milletvekilleriyle yapacağı görüşmenin ardından üçüncü tur görüşmesinin ise ilçe belediye başkanlarıyla gerçekleşmesi bekleniyor. Akşam saatlerinde  Seferihisar’da tüm ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelecek olan Başkan Kocaoğlu, belediye başkanlarına da CHP İzmir İl Başkanlığı için önerdikleri bir isim olup olmadığını soracak ve başkanların fikir ve önerilerini alacak. Başkan Aziz Kocaoğlu’nun Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ev sahipliğinde gerçekleşecek bu görüşmesinin de Teos Yazar Evi’nde, akşam 19.00’da başlaması bekleniyor.

İL BAŞKANLIĞINDA SALI GÜNÜ SON ZİRVE GERÇEKLEŞECEK

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun belediye başkanları görüşmesini tamamlamasının ardından Salı günü de CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven ve İl Yönetim Kurulu üyeleriyle il binasında bir araya gelerek, aynı soruları sorması ve öneri ve görüşleri alması bekleniyor.  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun tüm görüşmeleri tamamladıktan sonra ‘üzerinde uzlaşılan ortak aday’ formülü önerisinin gerçekleşmesi durumunda basına ve kamuoyuna CHP İzmir İl Kongresi için isim açıklaması bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.