Dolar 32,4738
%-0.04
Euro 34,7707
%-0.58
Altın 2.441,010
%0.2
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kocaoğlu'ndan 5 ilçede proje mesaisi

Başkan Kocaoğlu'ndan 5 ilçede proje mesaisi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ile birlikte süregelen hizmet projeleri hakkında bilgi alarak, yerinde incelemelerde bulundu. Kocaoğlu'ndan 5 ilçede mesai

  • Ege Postası
  • 17.11.2017 - 16:11

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe ve bürokratlarla birlikte 5 ilçede temaslarda bulundu. Kocaoğlu Bornova, Bayraklı, Karşıyaka, Çiğli ve Buca belediyelerinin projelerini yerinde inceledi ve bilgi aldı.

HASAN KARABAĞ İLE YENİLEME PROJELERİNİ İNCELEDİ

Aziz Kocaoğlu önce Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ile birlikte Bayraklı Sahili’nde yapımı süren yenileme projesini yerinde inceledi. Projenin Havuz Düğün Salonu'ndan-Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'na kadar olan bölümü gezen Başkan Kocaoğlu ve Başkan Karabağ, çalışmalar hakkında bürokratlardan bilgi aldı. 

HÜSEYİN MUTLU AKPINAR İLE 3 PROJEYİ YERİNDE DENETLEDİ

Başkan Kocaoğlu’nun bir sonraki durağı ise Karşıyaka oldu. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile birlikte yapımı süren Halk Park, Muzaffer İzgü Parkı ve Alaybey Katlı Otoparkı’nı gezen Başkan Aziz Kocaoğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı ve yerinde incelemeler yaptı. 

AKPINAR: BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, büyükşehir belediyesinin desteğiyle yapımı süren üç proje hakkında Başkan Aziz Kocaoğlu’na bilgi verdiklerini belirtti ve verilen destek nedeniyle teşekkür etti:

“Gayet başarılı bir gezi oldu. Karşıyakamıza kazandıracağı üç önemli projeyi yerinde inceledik ve diğer neler yapabilirizi konuştuk. Güzel bir gezi oldu. Büyükşehir belediyemiz bugün ilçe belediyelerinin ekonomik olarak yapamayacağı birçok projede destek oluyor. Bunu da adalet duygusu içinde 30 ilçemizin genelinde yapıyor. Büyükşehir belediyemize Karşıyaka halkı adına teşekkür ediyorum.”

Başkan Kocaoğlu ve bürokratlar Bornova’da Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi'ni Topçu Tugayı yanındaki yeni yola bağlayan çalışmaları ve çevre düzenlemelerini yerinde inceledi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile birlikte görevlilerden projedeki son durum hakkında bilgi alan Kocaoğlu, Atatürk Mahallesi’nde yapımı hızla devam eden Macera Park projesini de inceledi.

Kocaoğlu'nun Çiğli’deki mesaisi Sadık Ahmet ve Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı parklarındaydı… Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan tarafından ağırlanan Kocaoğlu projelerin süreci hakkında detaylı bilgi aldı.

Başkan Kocaoğlu'nun son durağı Buca ilçesi oldu. Buca Belediye Başkan Levent Piriştina ile birlikte bürokratlardan proje raporu aldı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.