Dolar 32,5510
%0.2
Euro 34,9531
%-0.05
Altın 2.448,050
%0.49
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kocaoğlu ikna turuna çıkıyor

Başkan Kocaoğlu ikna turuna çıkıyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu aday belirleme görüşmelerinin ardından Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Deniz Yücel'i il başkan adayı olarak önerdi. Örgütten önerisine karşılık bulamayan Başkan Kocaoğlu, delegelerle görüşmek ve ikna etmek için kolları sıvadı. Kocaoğlu’nun yılın son gününde ilk durağı Bakırçay bölgesi olacak. Yücel'i uzlaşı adayı yapmak için harekete geçti

  • Ege Postası
  • 30.12.2017 - 11:04

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanlığı için önceki gün adaylığını açıklayan Büyükşehir Belediyesi Grup Sözcüsü Deniz Yücel'in başkan adaylığına ilçe başkanlarının sıcak bakmamasının ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun ilçe başkanları ve delegeleri ikna etmek için çalışma yapacağı öğrenildi. İlçe başkanları ile  görüşmek için ilçe turuna çıkacağı öğrenilen Başkan Kocaoğlu'nun, Yücel ismine uzlaşı adayı olarak destek isteyeceği ifade edildi.

Kocaoğlu yarın sabah saatlerinde Bakırçay bölgesinde ikna turlarına çıkacak. Başkan Kocaoğlu’nun Aliağa, Bergama, Dikili, Kınık ve Foça ilçe başkanlarıyla görüşerek yılın son günü (pazar) için delegelerini toplamalarını istedi. İl başkan adaylığını açıklamasına kesin gözüyle bakılan CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü’nün etkin olduğu bölgeden başlayacak olan Kocaoğlu’nun aday olan Deniz Yücel hakkında delegelerin görüşlerini alacağı öğrenildi. 

Başkan Kocaoğlu uzlaşı aday arayışında önceki hafta ilçe başkanlarıyla bire bir görüşmüş, ardından İzmir milletvekillerinin bir kısmı ile Asansör'de yemek yemiş ve belediye başkanlarıyla bir araya gelmişti. Süreçte ilçe başkanları toplanarak bir sonuç bildirgesi yayınlamıştı.  Kocaoğlu'nun görüşmeler sonrası Deniz Yücel ismini önermesi örgütten "dayatma" tepkisi alırken, Yücel ise dün basın toplantısıyla il başkan adaylığını duyurmuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.