Dolar 32,5901
%0.36
Euro 34,8646
%0.38
Altın 2.502,700
%0.73
Bist-100 9.684,00
%1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kocaoğlu Güzelbahçe muhtarlarıyla buluştu

Başkan Kocaoğlu Güzelbahçe muhtarlarıyla buluştu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karabağlar, Buca ve Gaziemir’den sonra Güzelbahçe muhtarlarıyla bir araya geldi. Başkan Kocaoğlu Güzelbahçe muhtarlarıyla buluştu

  • Ege Postası
  • 06.10.2017 - 12:36

Güzelbahçe Kültür Merkezi’nde gerçekleşen buluşmada Başkan Kocaoğlu, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve Büyükşehir Belediyesi ve Güzelbahçe Belediyesi bürokratlarıyla birlikte muhtarların sorun ve taleplerini dinledi.

İzmir'de fuarcılık işte böyle büyüdü

Muhtarların farklı konulardaki taleplerini tek tek not alan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Çamlı Barajı ile ilgili bir soruya ise şu yanıtı verdi:

“Ben oraya altın arama ruhsatı vermedim. Devlet Su İşleri  ‘Baraj yapmayacağım, önce altını çıkarsınlar gitsinler, sonra izin vereceğim’ diyor. Oysa burası, Yarımada’nın su ihtiyacını karşılayacak en büyük kaynak. Altın arandığı sürece baraj yapılmayacak diyen Devlet Su İşleri  ile görüşüyoruz. Biz işin ucunu  bırakmıyoruz; DSİ de bırakmıyor. 13 senedir bu ipi bir onlar çekiyor bir biz çekiyoruz. Bana kalsaydı, ben barajı yapardım. Oraya da altın ruhsatı vermezdim.”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bugün 13.30’da Narlıdere, 16.00’da da Balçova muhtarlarıyla bir araya gelecek. 

Başkan Kocaoğlu açıkladı: Buca metrosu yolda Başkan Kocaoğlu'ndan dönüşüm mesajları Başkan Kocaoğlu'nun maratonu Karabağlar ile başladı

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.