Dolar 32,3690
%0.16
Euro 34,9608
%-0.3
Altın 2.325,360
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kocaoğlu Deniz Yücel için destek turunda

Başkan Kocaoğlu Deniz Yücel için destek turunda

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Deniz Yücel’e destek istemek için İzmir’in kuzey bölgesindeki ilçelerdeki delegasyonla bir araya gelmeye başladı. Başkan Kocaoğlu’nun ilk durağı Dikili oldu. Deniz Yücel için destek turunda

  • Ege Postası
  • 31.12.2017 - 10:52

EGEPOSTASI-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe ve belediye başkanları ile milletvekilleriyle yaptığı görüşmelerin ardından 7 Ocak’ta gerçekleşmesi beklenen CHP İzmir İl Kongresi öncesinde İl Başkanlığı için Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Deniz Yücel’i ‘uzlaşı’ adayı olarak gösterdi.

DENİZ YÜCEL VE AZİZ KOCAOĞLU DELEGASYON TURUNDA

CHP örgütü ve delegasyonun çoğunluğunun tepki gösterdiği duruma karşı Başkan Kocaoğlu’nun aday gösterdiği Deniz Yücel, Ödemiş, Tire, Beydağ, Bayındır ve Kiraz’ı kapsayan delegasyona kendini tanıtma ve destek isteme turuna başlarken; Başkan Aziz Kocaoğlu’da İzmir’in kuzey ilçelerinden Dikili, Bergama, Kınık, Menemen ve Aliağa ilçelerini kapsayan turuna çıktı.

BAŞKAN KOCAOĞLU’NUN İLK DURAĞI DİKİLİ

Başkan Aziz Kocaoğlu’nun ilk durağı Dikili oldu. CHP Dikili İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener başkanlığında ilçe delegasyonuyla bir araya gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun ‘Neden Deniz Yücel’i’ aday gösterdiğini, uzlaşı adayı arama sürecini anlattıktan sonra delegasyondan Deniz Yücel’in CHP İzmir İl Başkanı olarak seçilebilmesi için destek istedi. 8 delegasyon üyesinden birinin yurtdışında olması nedeniyle katılamadığı toplantı yaklaşık bir buçuk saat sürdü. CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, İstanbul’da olacağı için Başkan Kocaoğlu'nun Aliağa’daki toplantısına katılamayacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.