Dolar 32,3623
%0.14
Euro 35,0754
%0.03
Altın 2.324,300
%0.17
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kocaoğlu beyzbolcularla

Başkan Kocaoğlu beyzbolcularla

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, iki kez üst üste Türkiye üçüncüsü olan İzmir Üniversitesi Bostanlıspor beyzbol takımı oyuncularını kutlayarak, “sizi tebrik ederim. 2 kez Türkiye üçüncüsü olmuşsunuz. Şimdi de sırada şampiyonluk vardır. İzmir’e altın madalyayı getirin” dedi.

  • Ege Postası
  • 05.02.2013 - 11:23
İZMİR Beyzbolcular da başkan Aziz Kocaoğlu’na “başkanım söz veriyoruz. Altın madalyayı en kısa zamanda size getireceğiz” cevabını verdiler. Beyzbolcularla sohbet eden ve başarı dileyen başkan Kocaoğlu, sporcuların İzmir’de bir maçını da izleme sözü verdi. 
Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Başkanı Avni Erboy, İzmir’e beyzbol sporunu 2 yıl önce getirdiklerini ve 2 yılda 2 Türkiye üçüncülüğü elde ettiklerini belirtti. Başkan Avni Erboy, milli takım antrenörlüğünü de yapan Bostanlıspor beyzbol antrenörü Bülent Sönmez’le birlikte Başkan Aziz Kocaoğlu’na Türkiye üçüncüsü beyzbol takımı oyuncularının imzaladığı beyzbol topunu hediye etti.
Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Başkanı Avni Erboy, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun beyzbolcularına büyük moral verdiğini ifade ederek, “gençlerimiz başkanlarının şampiyonluk istiyorum sözüyle daha da şevkle ve inançla çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerdir. 2013 Türkiye Şampiyonası’nda hedefimiz şampiyonluk olacak. Zor ama imkansız değil” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.