Dolar 32,2916
%0.15
Euro 34,7744
%0.29
Altın 2.395,170
%0.08
Bist-100 10.248,00
%-0.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kocaoğlu AK Parti İl Başkanı Şengül’e dosya sunumu yapacak

Başkan Kocaoğlu AK Parti İl Başkanı Şengül’e dosya sunumu yapacak

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün kendisine dosya sunan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na sunduğu, 7 AK Partili belediyenin Büyükşehirden yeterli hizmeti alamadığı, İZSU’nun sık sık yaptığı yol ve kazı çalışmaları nedeniyle yaşanan sıkıntıların da içinde olduğu o dosya ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Kocaoğlu’nun Şengül’e dosyayla ilgili sunum yapacağı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, Başkan Kocaoğlu, Büyükşehir Belediyesinin AK Partili 7 ilçe belediyesine bugüne kadar verilen hizmetler ile başta İZSU çalışmaları nedeniyle yaşanan sıkıntılar olmak üzere sorunlarla ilgili neler yapıldığına dair bilgi vereceği belirtildi. Dosya trafiğinde flaş gelişme

  • Ege Postası
  • 20.04.2018 - 10:35

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül göreve gelir gelmez yaptığı tebrik ziyaretinde İzmir’deki diğer il başkanlarına olduğu gibi Şengül’e de İzmir’in onay bekleyen projeleriyle ilgili bir dosya sunmuştu. Çoğunluğu ulaşımla ilgili 14 maddeden oluşan dosyayı kabul eden AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül de aynı ziyarette AK Partili 7 belediyenin sorunlarına dair maddeler içeren bir dosyayı iletmişti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül arasındaki karşılıklı dosya alışverişinin ardından Başkan Kocaoğlu’nun Şengül’e brifing vermesi gündeme geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül’ün kendisine verdiği AK Partili belediyelerin çözüm bekleyen sıkıntılarına dair neler yapıldığına dair mini brifing vermesi bekleniyor.

AZİZ KOCAOĞLU, AYDIN ŞENGÜL’E DOSYA SUNUMU YAPACAK

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün önümüzdeki hafta Salı günü öğleden sonra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na yapacağı ziyarette Başkan Kocaoğlu’nun, Aydın Şengül’e İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin AK Partili ilçe belediyelerine bugüne kadar verilen hizmetlerle ilgili bilgi verecek, kısa bir sunum yapacağı öğrenildi.

ŞENGÜL, AK PARTİLİ BELEDİYELERDEKİ ÇUKUR VE YOL SIKINTILARINI GÜNDEME GETİRMİŞTİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’e de sunduğu İzmir’in çözüm ve onay bekleyen projelerine dair dosya sunduğu görüşmede, İZBAN’daki artı para uygulamasının yarattığı sıkıntılar, Hükümetin İzmir’e yapmak istediği Körfez Geçiş Projesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Ulaşım Master Planı’na neden girmemesinin yanı sıra AK Partili 7 ilçe belediyesinde İZSU’nun yaptığı altyapı çalışmaları ve yol çalışmaları, kapatılmayan çukurlar gibi sorunlar ele alınmıştı.

BAŞKAN KOCAOĞLU İSE, ‘EN KISA ZAMANDA HALLEDERİZ’ AÇIKLAMASINI YAPMIŞTI

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Başkan Aziz Kocaoğlu’na kendisine sunulan dosyayı hemen İzmir Milletvekilleri ve ilgili Bakanlıklara ulaştıracağını açıklamış, hemen akabinde ise kazı ve çalışmaların neden AK Partili belediyelerde yoğunlaştığı sorusunu sormuştu. Şengül, “Sayın başkan doğru söylüyor. İzmir'de 30 belediye var. Kazıların en çok hangi belediyelerde yoğunlaştığını, CHP'li belediyelerde de aynı sıkıntı vardır, ama buradaki yaklaşım tarzı, algı da önemli. 7 tanede böyle bir yoğunluk varsa sıkıntı olur. Öyle olmadığına inanıyorum. Belediyelerimizin yaşadığı küçük çaplı sıkıntılar var” demiş, Başkan Aziz Kocaoğlu ise “En kısa zamanda hallederiz” dedi.

AK PARTİLİ BELEDİYELERE HİZMET GÖTÜRMEME ELEŞTİRİLERİNİ  BİLAL DOĞAN DA SIK SIK GÜNDEME GETİRMİŞTİ

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Bilal Doğan da sık sık İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin AK Partili 7 ilçe belediyesine destek vermediği, yeterli hizmet vermediği, projelerini görmezden geldiği eleştirilerini yapmıştı. Doğan en son büyükşehir meclis toplantısında, konuyu yine gündeme getirmiş ve “AK Partili ilçe belediyelerinin projelerini görmezden geldi. İlçelere toplam 69 milyon lira maddi destek sağlanmışken, 13milyonluk aslan payını iki ilçe almıştır. 7 AK Partili belediye es geçilmiştir. Talepleri görmezden gelinmiştir. Hizmetlerden  sadece ve sadece Kiraz nasibini almıştır. Çifte standartta sınır tanımayan, diğer ilçeleri es geçen İzmir Büyükşehir Belediyesi Denizli Buldan’a bile destek götürmüştür. 2018’de de pek umutlu değiliz. Seçimlere gireceğimiz gelecek yılda bu manzaranın tersine dönmesi ve İzmir’in sıçrama ili olmasını istiyoruz” şeklinde açıklamalar yapmıştı.

ŞENGÜL, DOSYAYI ULAŞTIRMA BAKANINA SUNMUŞTU

Öte yandan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ise, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun kendisine sunduğu ve çoğu ulaşımla ilgili maddeler içeren dosyayı hemen partisinin İzmir Milletvekillerine sunmuş ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a da dosyayı iletmiş. Ahmet Arslan katıldığı AK Parti Bornova İlçe Kongresi’nde yapılacakları anlatmış, dosyada bulunan maddelerden biri olan Halkapınar-Otogar metro hattının Bakanlık tarafından yapılacağı bilgisini paylaşmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.