Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kırkpınar yol haritasını açıkladı

Başkan Kırkpınar yol haritasını açıkladı

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, Ankara ve İstanbul mesaisinin ardından partisinin 23 Haziran İstanbul seçimlerinde izleyeceği yol haritasını açıkladı. İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı bayramdan sonra İstanbul’da sahaya inecek. Hemşehri tekniğini kullanarak İstanbul’da seçmenlerle yüz yüze görüşmeler gerçekleştirecek. Başkan kırkpınar, kurultayda alınan kadın kolları başkanlığı kararını da değerlendirdi. Kırkpınar, “İzmir’de kadın kolları başkanlığı kurmamıza şimdilik ihtiyaç yok, gerek duyulursa çalışmalarımız yaparız” dedi. İYİ Parti’nin ‘İstanbul’ ve ‘Kadın Kolları’ kararı

  • Ege Postası
  • 27.05.2019 - 11:52

HAYRULLAH YILDIZ/ EGEPOSTASI- İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar iki günlük İstanbul ve Ankara mesaisinin ardından İzmir'e döndü. Ayağının tozuyla çalışmalara başlayan Başkan Kırkpınar, 23 Haziran İstanbul Seçimlerinde izleyeceklerini yol haritasını açıkladı. İYİ Parti İstanbul'da hemşehri tekniğini kullanarak sahaya inecek. Özellikle İzmirlilerin yoğun olarak yaşadığı bölgeler belirlenecek. İl yönetiminde görevli olan isimler de memleketlerine göre hemşehri tekniği ile sahadaki yerini alacak.  25 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşen tüzük kurultayında ise kadın kollarının kurulmasıyle ilgili karar çıktı. Karara göre kadın kollarının kurulması il başkanlığının insiyatifine bırakıldı. İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı’nın şu an için kadın kolları kurmayacağı ihtiyaç duyulursa çalışma yapacağı öğrenildi. 

“BAYRAMDAN SONRA İSTANBULDA SAHADA OLACAĞIZ"

Başkan Kırkpınar, bayramdan sonra İYİ Parti İzmir Teşkilatı’nın sahda olacağını belitirken, “İstanbul İl Başkanlığının planlarını tüm il başkanlarıyla paylaştı. Bir takvime bağladık bayramdan sonra hemen işleme koyacağız. Sadece hemşehri değil STK , dernekler her yoldan seçmene ulaşacağız. İstanbul’da partimiz demokrasi çadırları kurdu bu çadırlarda Millet İttifakı’nın adayı Ekrem İmamoğlu’na destek isteniyor. Şu an İstanbul’da sahada olan arkadaşlarımız var bizde bayramdan İstanbul’da sahaya ineceğiz” diye konuştu. 

İHTİYAÇ OLURSA KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINI KURARIZ

İYİ Parti’de tüzük kurultayında alınan karar doğrultusunda kadın kolları başkanlığının kurulması il başkanlıklarının insiyatifine bırakıldı. Başkan Kırkpınar, İYİ Parti tüzük kurultayının en demokratik tüzük kurultayı olduğunu vurgularken, ”Kurultayda herkes söz aldı. Tekrar tekrar her şey  konuşuldu.  Çok net ifade etmeliyim ki çok demokratik bir kurultay gerçekleştirdik.  Açık kürsü gerçekleşen bir kurultaydı. Bazı isimler 3-4 kere kürsüye gelerek konuştu. Demokratik bir ortam vardı. Görüşülen bir madde de kadın kollarının kurulmasıyla ilgiliydi. Burada karar il başkanlıklarına bırakıldı. İl başkanlığı ihtiyaç duyarsa kadın kollarını kuracak. Bazı bölgelerde kadın kollarınınkurulması elzemdi. Ancak şu an için bizim böyle bir girişimimiz yok. Zaten kadınlar partimizin içinde gayet aktif. Ancak ihtiyaç duyulursa bizde girişimde bulunuruz” dedi. 

İYİ PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA 2. GÜN 

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığında geleneksel olarak gerçekleştirilen bayramlaşma törenin de tarihi belli oldu. Başkan Kırkpınar, bayramın ikinci günü olarak açıkladığı bayramlaşma törenine tüm vatandaşları da davet etti. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.