Dolar 32,3649
%0.15
Euro 34,9599
%-0.3
Altın 2.325,450
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kırkpınar’dan yoğun mesai: Bugün İstanbul yarın Ankara

Başkan Kırkpınar’dan yoğun mesai: Bugün İstanbul yarın Ankara

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar 2 gün sürecek yoğun mesaisi için bu sabah İstanbul’a hareket etti. Başkan Kırkpınar, partisinin tüm il başkanları Genel Başkan Meral Akşener ile iftarda bir araya gelecek.Kırkpınar iftarın ardından İzmir’e gelerek İzmir delegeleriyle birlikte 25 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek Tüzük Kurultayı için Ankara’ya gidecek. Başkan Kırkpınar’dan yoğun mesai

  • Ege Postası
  • 23.05.2019 - 13:09

HAYRULLAH YILDIZ /EGEPOSTASI- İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar bu sabah saatlerinde İstanbul’a gitti. Başkan Kırkpınar, partisinin tüm il başkanları Genel Başkan Meral Akşener ile iftarda bir araya gelecek.  İl başkanları ve milletvekillerinin katılacağı İftarda 23 Haziran İstanbul seçimi için yol haritası masaya yatırılacak.

Başkan Kırkpınar iftarın ardından İzmir’e gelecek ve Cuma günü de Ankara’ya hareket edecek. İYİ Parti 25 Mayıs Cumartesi günü Tüzük Kurultayını gerçekleştirecek. Başkan Kırkpınar İzmir delegeleriyle birlikte Ankara’ya gidecek. Ankara’da Cuma akşamı gerçekleşecek iftara katıldıktan sonra Cumartesi günü Tüzük Kurultayı’na katılacak. İYİ Parti’nin Tüzük Kurultayı’nda Genel İdare Kurulu’nun 80 kişiden 50 kişiye düşürülmesi ve kadın kollarının kurulması gibi maddelerin görüşülmesi bekleniyor. 

Başkan Kırkpınar’ın 2 günlük yoğun mesaisinin ardından 23 Haziran İstanbul seçimi için yol haritasını belirlemesi ve İYİ Parti İzmir teşkilatıyla paylaşması bekleniyor.   

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.