Dolar 32,5178
%0.01
Euro 34,8481
%0.53
Altın 2.429,090
%-0.15
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kırkpınar’dan ‘uyarı mektubu’ açıklaması: Algı yaratmaya çalışılıyor

Başkan Kırkpınar’dan ‘uyarı mektubu’ açıklaması: Algı yaratmaya çalışılıyor

İYİ Parti İzmir İl Başkanı hüsmen Kırkpınar, İYİ Parti İzmir Kurucu İlçe Başkanları’ndan olduğu iddia edilen ve Meral Akşener’e yazılan uyarı mektubuna ilişkin Egepostası’na konuştu. Başkan Kırkpınar, “birilerinin manipülasyon çabasından başka hiçbir şey değil” dedi.

  • Ege Postası
  • 25.09.2020 - 10:35

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- İYİ Parti 2. Olağan Kurultayı 20 Eylül 2020 tarihinde Ankara’da gerçekleştirildi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ikinci kez başkan seçildiği Kurultay’a yaşanan liste krizi damgasını vurmuştu.

Kurultay’da Meral Akşener’in hazırlayarak üst kurul delegelerinin onayına sunduğu listesi, ikinci bir liste çıkartılarak partinin ağır toplarının isimlerinin üstünün çizilmesi istendi. Yapılan bu durum parti içerisinde karışıklığa neden oldu.

Kurultay’da İzmir Milletvekili Aytun Çıray ve bazı isimlerin 50 kişilik Genel İdare Kurulu (GİK)’na girememeleri partide iplerin gerilmesine nedne olmuştu.

Yaşanan gelişmeler üzerine bugün, İYİ Parti İzmir Kurucu İlçe Başkanları adıyla İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e hitaben bir uyarı mektubu yayımlandı. Mektupta partinin birlik ve bütünlüğünün dinamitlenmeye çalışıldığı ifade edilmişti.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, İzmir İlçe Başkanlarından geldiği belirtilen ve isimsiz olması dikkat çeken mektuba ilişkin Egepostası’na konuştu. Mektupta isim yazılmaması hususunun üzerinde duran Kırkpınar, kaynağı belirsiz mektubun manipülasyon çabası olduğunu söyledi.

Kırkpınar, “İsim bile yazmamışlar. Bu uydurma bir şey. Bu tamamen algı yaratma ve bu algı üzerinden partiye zarar vermek. Mektupta isim yok hiçbir şey yok. Ben şu adam yaptı ya da bu adam yaptı diyemem ama ortada bir algı yönetim olduğunu söyleyebilirim. Bu yapılan biri ya da birilerinin manipülasyon çabasından başka hiçbir şey değil” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.