Dolar 32,4625
%-0.07
Euro 34,7039
%-0.77
Altın 2.434,930
%-0.05
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kılıç duyurdu: Buca Cezaevi kalkıyor!

Başkan Kılıç duyurdu: Buca Cezaevi kalkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ödüllü projelerinden Portakal Vadisi Rekreasyon Alanı'nın temeli düzenlenen törenle atıldı. Törende konuşan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Buca cezaeviyle ilgili öenmli bir açıklamada bulundu. Kılıç, "Kaldırılması için talimat verildi ve yakın bir süre sonra cezaevi kalkmış olacak” dedi.

  • Ege Postası
  • 12.08.2020 - 14:51

Buca'da yer alan Portakal Vadisi Rekreasyon Alanı'nın temeli düzenlenen törenle atıldı. 

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, törende yaptığı konuşmada, kentleri daha yaşanılır hale getirmek için çalıştıklarını belirtti.

Kılıç, konuşmasında Buca Cezaevi'nin kaldırılacağını da açıklayarak, “Göreve geldiğimizden beri büyük mücadele verdiğimiz bir konu var. Buca’nın göbeğinde çok büyük bir ur olarak duran ve yıllardan beri de kaldırılması için mücadele verilen Buca Cezaevi’nin çok yakında kaldırılacağı müjdesini de buradan vermek istiyorum. Buca Cezaevi ile ilgili en son bildiğimiz kadarıyla kaldırılma talimatı verildi ve yakın bir süreçte Buca Cezaevi, Bucamızın en güzel yerinde, Buca’nın göbeğinden kalkmış olacak. Bu şekilde Büyükşehir Belediyemizin verdiği katkılarla kentimizin göbeğinde Bucalı için nefes alınabilecek güzel bir yeşil alan, güzel bir bölge oluşturabileceğimizi düşünüyorum." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.