Dolar 32,3294
%0.15
Euro 35,1788
%-0.01
Altın 2.247,010
%0.16
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kayalar pistin tozunu attırdı

Başkan Kayalar pistin tozunu attırdı

Menderes Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen otokros yarışları renkli görüntülere sahne oldu. Menderes'te renkli görüntüler

  • Ege Postası
  • 14.10.2019 - 09:10

Menderes Belediyesi’nin katkılarıyla Türkiye Otombil Sporları Federasyonu, Aydın Otomobil Sporları Kulübü tarafından düzenlenen ve beş yarıştan oluşan 2019 Ege Kupası’nın 4. Ayağı 3. Ege Otokros Yarışı, Menderes Otokros Pisti’nde düzenlendi.

Heyecana ortak oldu

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar da yarışlar öncesi düzenlenen antreman turlarına katılarak heyecana ortak oldu. Direksiyon başına geçen Başkan Kayalar, pistte gösterdiği performansla büyük alkış aldı. Turnuva sonunda Başkan Kayalar teşvik kupasıyla ödüllendirildi.

Yeni sezona hazırlık

Menderes’te sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini belirten Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “ İlçemizde sporun geniş kitlelere ulaşması adına tüm spor dallarına desteğimizi gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda otokros pistimizde düzenlenen 3. Ege Otokros Yarışı’na katkı sunduk. Bundan sonrada katkı sunmaya devam edecek ve motorsporlarına sevdalı vatandaşlarımız için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kasım ayında sona erecek ve Mart ayında başlayacak yeni sezona otokros parkurumuzu yeni ve modern haliyle hazırlayacağız. Federasyonumuz ve motorsporları kulüpleriyle yapacağımız ortak çalışmalar ile yeni sezonda motorsporlarının yeni adresi Menderes'imiz olacak” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.