Dolar 32,3397
%0.18
Euro 35,1065
%-0.22
Altın 2.239,900
%-0.16
Bist-100 8,88
%1.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kayalar’ın girişimleri sonuç verdi: Hastane ihalesine çıkılıyor

Başkan Kayalar’ın girişimleri sonuç verdi: Hastane ihalesine çıkılıyor

İnşaatı yarım kalan Menderes Devlet Hastanesi için yeni ihale, Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’ın temasları sonunda 1 Temmuz Çarşamba günü gerçekleşecek.

  • Ege Postası
  • 04.06.2020 - 09:08

2016 yılında yapımına başlanan ve 2018 yılında bitmesi planlanan ancak iki yıldır çalışmaların durduğu ve beton yığını haline gelen 75 yataklı Menderes Devlet Hastanesi için 1 Temmuz 2020 Çarşamba günü yeniden ihaleye çıkılacak. Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’ın girişimleri sonucu gerçekleşecek ihalenin Elektronik Kamu Alım Platformu’ndan (EKAP) duyurusu da gerçekleşti.

Menderes’imizin en büyük isteği

Sağlık Bakanlığı ile sürekli temas halinde olduğunu kaydeden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar,  “ Menderes Devlet Hastanesi ilçemizin en büyük hayali. 2016 yılında inşaat çalışmalarının başladığı hastanede çalışmalar ne yazık ki durmuş ve 2 yıl gibi uzun bir süre çivi dahi çakılmamıştı. Vatandaşlarımıza bu konunun takipçisi olacağımızın sözünü vermiştik. İlk günden itibaren hastane inşaatının yeniden başlaması ve ilçemize kazandırılması konusunda görüşmelerimizi gerçekleştiriyoruz. Bakanlık nezdinde temaslarımızı yoğun olarak sürdürüyoruz. Atmış olduğumuz bu adımlar sonuç verdi. 1 Temmuz 2020 Çarşamba günü Menderes Devlet Hastanesi için yeniden ihaleye çıkılacağının müjdesini vatandaşlarımıza vermenin mutluluğun yaşıyoruz. İhalenin duyurusu EKAP’ta yapılmış durumda. Her zaman söyledik sağlığın siyaseti olmaz. Bu nedenle yaptığımız girişimlerde sesimizi duyup bize destek veren tüm milletvekillerimize ve sağlık bakanımıza teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.