Dolar 32,3353
%0.17
Euro 35,2116
%0.08
Altın 2.246,870
%0.15
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kayalar’dan Yıldırım’a hastane tepkisi

Başkan Kayalar’dan Yıldırım’a hastane tepkisi

Kınık ve Foça Devlet Hastanelerinin açılışını yapan AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’a Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’dan ilçesinde yapımı duran devlet hastanesi için tepki geldi. Başkan Kayalar’dan Yıldırım’a hastane tepkisi

  • Ege Postası
  • 23.07.2019 - 09:54

2016 yılında yapımına başlanan ve 2018 yılında bitmesi planlanan ancak çalışmaların durduğu ve bir yıldan fazla süredir herhangi bir çalışmanın yapılmadığı 75 yataklı Menderes Devlet Hastanesi’nin çürümeye mahkum bırakılmasına Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’dan tepki geldi. AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın İzmir programında Kınık ve Foça Devlet Hastanelerinin açılışını yapmasını hatırlatan Başkan Kayalar, Menderes’in unutulduğunu ifade etti.

Menderes üvey evlat mı'

Devlet hastanesi olmamasının ilçenin en büyük sorunlarının başında geldiğini kaydeden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “ Geçmiş dönemde inşaatı başlayan ancak yapım ihalesini kazanan şirketin iflasının ardından ikinci şirketin de dolar artışı nedeniyle işten çekildiği ve bir yıldan uzun süredir bir çivi dahi çakılmayan devlet hastanemiz çürümeye bırakıldı. AK Parti İzmir Milletvekili Sayın Binali Yıldırım İzmir’e gelerek Kınık ve Foça Devlet Hastanelerinin açılışını yapıyor. Kendisine soruyorum Menderes üvey evlat m? Mendereslinin hayali devlet hastanesinde neden bir yıldan fazla süredir çivi dahi çakılmıyo? Neden hastane çürümeye bırakıldı” dedi.

Siyaseti bırakın

Menderes’in siyasete kurban edildiğini ifade eden Başkan Kayalar, “ Anlaşılan o ki Sağlık Bakanlığı Menderes Devlet Hastanesi’ni görmezden geliyor. Menderesliler olarak, İzmir’in bir milletvekili olan Sayın Yıldırım’ın hastane açılışlarında CHP’yi eleştirmeyi bırakıp bizler için önem arz eden devlet hastanesinin akıbetiyle ilgili hareket etmesini bekliyoruz. Sorunun çözülerek inşaatın tekrar başlamasını ve en kısa sürede devlet hastanesinin faaliyete girmesini istiyoruz. Artık Menderes’i siyasete kurban etmeyi bırakın” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.