Dolar 32,3199
%0.21
Euro 35,0680
%-0.15
Altın 2.309,690
%1.41
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karabağ kızlara müjdeyi verdi

Başkan Karabağ kızlara müjdeyi verdi

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Sevgi Evleri Buca Kız Yetiştirme yurdu sakini kızlarla Dünya Barış Anıtı’nda kahvaltıda bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 25.01.2013 - 10:46

İZMİR Genç kızlar, Belediye tarafından tahsis edilen otobüslerle Dünya Barış Anıtı’na getirildi. İlk kez geldikleri tesisi gezme fırsatı bulan kızlar Başkan Hasan Karabağ ile birlikte kahvaltı yaptılar.

Gündüz matinesinde ağırlanacaklar

İzmir Bayraklı Smyrna Lions Kulübü ve Bayraklı Belediyesi tarafından sağlanan hediyeleri Başkan Karabağ kızlara tek tek dağıttı. Buca’da olmalarına rağmen kendilerini Bayraklı Belediyesi’nin bir bireyi olarak görmelerini isteyen Başkan Karabağ, “Şu an Dünya Barış Anıtındasınız. Sanırım burayı beğendiniz. Sizleri burada bir gündüz matinesinde ağırlamak isteriz” dedi. Başkan Karabağ’ın bu teklifi kızları çok mutlu etti.   

Önce Şirince baharda Anıtkabir

Havaların uygun olduğu bir tarihte belediyenin otobüsüyle Şirince’ye bir gezi düzenleyerek oraları görmelerini isteyen Başkan Karabağ, “Bahar aylarında da sizlere bir sürprizim olacak. Havaların güzelleşmesiyle birlikte bir Anıtkabir gezisi ile sizi Ata’mıza götürelim” diye konuştu. Başkan’ın bu iki gezi müjdesi de kızların büyük beğenisi ve alkışına neden oldu.   

Teşekkür ederiz

Buca Kız Yetiştirme Yurdu Müdürü Gülcan Yılıkyılmaz destekleri için Başkan Hasan Karabağ’a teşekkür etti. Kızlar da kurslarından öğrendikleriyle yaptıkları el işi tepsiyi Karabağ’a hediye etti. Bu tarz kursları Bayraklı’da kadınlara ücretsiz olarak verdiklerini ve bu çalışmalardan oluşan el işlerini satmaları için stantlar sağladıklarını kaydeden Karabağ, “Buca Kız Yetiştirme yurdu sakini kızlarımıza da bu stantlardan verebiliriz” dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.