Dolar 32,5825
%0.33
Euro 34,7889
%0.16
Altın 2.509,460
%1.01
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karabağ: Karşımızdakiler korkak, biz cesuruz

Başkan Karabağ: Karşımızdakiler korkak, biz cesuruz

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçede faaliyet gösteren derneklerin etkinliklerine katılarak vatandaşlarla bir araya geliyor. Başkan Karabağ hemşehri dernekleriyle buluştu

  • Ege Postası
  • 21.03.2017 - 10:10

Alparslan Mahallesi Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği ile Çorum Hitit Dernekleri Konfederasyonu etkinliklerine katılan Başkan Karabağ, yaptığı konuşmalardaTürkiye'nin bölünmeye çalışıldığını vurgulayarak, "Artık, sesimizi çıkarmayalım bize bir şey olmaz deme şansımız kalmadı. Ne mutlu Türk'üm diyene! Karşımızdakiler korkak biz cesuruz. Biz kazanacağız, biz kazanacağız, biz kazanacağız" diye konuştu.

Şehit Ümit Boz Düğün Salonu'ndaki Alparslan Mahallesi Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği toplantısında vatandaşlara seslenen Karabağ, ilçenin sorunlarını iyi bildiğini ve imkanlar dahilinde çalışmaların her mahallede sürdüğünü söyledi. Alparslan Mahallesi'nin yamaçta kurulan bir yerleşim yeri olması sebebiyle ulaşım sıkıntısı yaşadığını ve buna ilçe belediyesi olarak görevleri olmamasına rağmen çözüm ürettiklerini söyledi. Cengizhan, Refik Şevket ve Alparslan mahallelerinde yeni imar çalışması yapıldığını anlatan Başkan Hasan Karabağ, "Bir çalışma yaptırıyorum. Küçük parsellerin birleşip kat artışı yapılarak daha yüksek yapıların yapıldığı bir imar değişikliği hazırlığımız var. Bu dönem yetiştirmeye çalışıyoruz. Çiçek Mahallesinde artık yeni imar çalışması yapılamıyor. Çünkü dörder katlı yeni ruhsatlı yapılar yapılıyor. Ama Alparslan, Cengizhan ve Refik Şevket'te yeni imar durumu uygun. Çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu. 

KAYMAKAMLIĞA MUHTAÇ EDİLDİK

Başkan Karabağ, buradaki toplantının ardından Havuz Düğün Salonu'nda düzenlenen Çorum Hitit Dernekleri Konfederasyonu etkinliğine katıldı. Yardımlaşma kahvaltısında bir araya gelerek, vatandaşlara hitap eden Karabağ, "Türkiye'de 2 yıl önce kaymakamlara kayıtlı fakir aile sayısı 13 milyondu. Eşleriyle çarpın 26 milyon. Kaymakamlıktan yardım aldığı için mevcut iktidara oy veriyor. Bayraklı 'da Kaymakamlığa kayıtlı 20 bin fakir aile bulunuyor. İktidar partisi seçimde önde başlıyor. Maalesef Türkiye'deki açmaz bu. Önce fakirleştirildik, kaymakamlığa muhtaç edildik. Fakir insan önce Allah'a sonra kaymakamlığa sığınıyor. O yardım gitmesin diye iktidara oy veriyor. Türkiye'de gelinen noktanın tarifi bu. Bu insanlara iş buluyorsun oralarda da çalışmıyorlar. Çünkü sağlık yardımı alıyorlar, çocuk parası alıyorlar, çiftçi ekmediği tarlanın dönüm başına parasını alıyor. Türkiye'de bu saadet zinciri, çalışmadan yaşayan bir kitle yaratıldı ve bunlar potansiyel oy. Bu saadet zincirini, üretmeden yaşayan toplumu nereye kadar yaşatacak" dedi.

BİZ CESURUZ, KAZANACAĞIZ!

Türkiye'nin bölünmek istendiğini ve ülkenin zorlu bir süreçten geçtiğini vurgulayan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Bu ülkeyi sevenlerle satanların mücadelesi var. Dolayısıyla da ben belediye başkanlığımı koruyayım diye kafasını kuma gömen arkadaşlarım varsa unutmasınlar ki, 16 Nisan'dan sonra hepsinin belediye başkanlığı bitecek. Seçim diye de bir şey düşünmeyin bundan sonra. Korkunun ecele faydası yok. Korkaklar her gün ölür, cesurlar bir gün ölür. Biz Bayraklı'da Atatürk diye diye, bayrak diye diye, Cumhuriyet diye diye, vatan diye diye ve halkımızla birlikte yaptığımız etkinliklerle, Cumhuriyeti Türkiye manşetlerine taşıyarak hedef oluyoruz. Bize olan saldırıların altında bu yatıyor. Hiç önemli değil. Sevgili Atatürk, kendisine bir çivi dahi çakmadan, bir çocuk edinmeden bıraktı gitti. 15 yılda çok başarılı bir cumhuriyet kurmuş. Şimdi ise sesimizi çıkarmayalım bize bir şey olmaz deme şansımız kalmadı artık. Yeter ki, ülkemiz sağ olsun, cumhuriyetimiz, Atatürk değerlerimiz ve bayrağımız sağ olsun, sizler sağ olun. Anadolu'nun her toprağına canımız feda olsun. Türkiye'mizin her toprağına canımız feda olsun. Bütün Atatürkçülerle, laiklerle ve cumhuriyetçilerle gurur duyuyorum. Karşımızdakiler korkak biz cesuruz. Biz kazanacağız, biz kazanacağız, biz kazanacağız” dedi. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.