Dolar 32,4783
%-0.19
Euro 34,9376
%0.31
Altın 2.436,360
%0.54
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karabağ'dan Ankara'da anlamlı ziyaret

Başkan Karabağ'dan Ankara'da anlamlı ziyaret

Geçtiğimiz ayki operasyon sürecinde kendisini yalnız bırakmayan Genel-İş Sendikası ve DİSK yönetimini unutmayan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Ankara'ya giderek sendikanın genel merkez yönetimine teşekkür ziyaretinde bulundu. Desteğe teşekkürle karşılık verdi!

  • Ege Postası
  • 25.05.2016 - 10:09

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Ankara'da gerçekleşen vefa ziyaretinde Genel-İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan ve yönetim kurulu Bayraklı Belediye Başkan Hasan Karabağ'ı ağırladı. Belediyede örgütlü DİSK Genel-İş Sendikası 6 No'lu Şube Başkanı Emine Yılmaz'ın da hazır bulunduğu ziyarette ülke gündemi başta olmak üzere, gündemdeki son gelişmeler de masaya yatırıldı.

Başkent Ankara'ya günübirlik çıkarma yapan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, emek cephesini yakından ilgilendiren bir görüşmenin altına imza attı. Kendisi ile birlikte bazı belediye bürokratlarını da yakından ilgilendiren dava sürecinde ekibini ve belediye yalnız bırakmayan DİSK Genel-İş Sendikası yöneticilerini makamında ziyaret eden Başkan Karabağ teşekkürlerini sunmayı ihmal etmedi. Görüşmede ev sahibi Genel-İş Sendikası Başkanı Remzi Çalışkan, Karabağ'a ilçe belediyesinde çalışan işçilerin haklarını koruduğu için ve emekten yana tavrından ötürü emekçiler adına teşekkür etti. Ülke gündemini meşgul eden, işçi sınıfını da yakından ilgilendiren son özel istihdam büroları düzenlemesinin de masaya yatırıldığı görüşmede, emekçilerin sorunlarının yanı sıra, laiklik, hükümetteki son değişiklik ve yeni kabine, terör olayları gibi konular da sohbette gündeme geldi. Ziyaretin ardından ayrıca teşekkür amacıyla sendikanın genel merkez yönetimine çiçek sunan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Genel-İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan ve DİSK Genel İş Sendikası İzmir 6 No'lu Şube Başkanı Emine Yılmaz ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.