Dolar 32,4786
%-0.19
Euro 34,9606
%0.38
Altın 2.436,080
%0.53
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan İnce saldırısında hastaneden açıklama

Başkan İnce saldırısında hastaneden açıklama

İzmir'de Güzelbahçe Belediye Başkanı CHP'li Mustafa İnce'nin silahlı saldırıya uğramasının ardından kaldırıldığı hastaneden açıklama yapıldı. Başkan İnce saldırısında hastaneden açıklama

  • Ege Postası
  • 03.12.2017 - 00:41

EGEPOSTASI- Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’yi hastane bahçesinde bekleyen İzmir milletvekilleri ve partililere görevli hekimler tarafından açıklama yapıldı.

Açıklamada, “Güzelbahçe Belediye Başkanımız  bu akşam ateşli silah yaralanmasına maruz kalmıştır. Ateşli silah yaralanması sol dizinde vuku buldu. Belediye Başkanımızın hayati bir tehlikesi kesinlikle bulunmamaktadır. İlk tedavisi ve antibiyotik tedavisi tetanoz aşısı ve serum takılması tedavileri yapılmıştır. Filimleri çekilmiştir. İleri tetkik ve tedavi yapılması için şu anda özel kata yatırılmıştır.  Şu an itibariyle bu yaralanmasıyla kesinlikle hayati tehlikesi yoktur."

Öte yandan CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, hastane bahçesinde bekleyen partillere seslenerek şunları söyledi; "Arkadaşlar, konuyla ilgili hekim arkadaşlar açıklama yapacak. Ve biz buradan dağılacağız. Burada kalmanın hiçbir faydası yok. Çünkü burası acil servis. Herşey yolunda"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.