Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan İnce saldırganı teşhis etti

Başkan İnce saldırganı teşhis etti

İzmir'in Güzelbahçe ilçesi Belediye Başkanı İnce'ye yönelik silahlı saldırıya ilişkin 1 kişi gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan zanlı, kaza sonrası küfürleştiklerini ve sinirlerine hakim olamadığını söyledi. Başkan İnce saldırganı teşhis etti

  • Ege Postası
  • 10.12.2017 - 17:26

İzmir'in Güzelbahçe ilçesi Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin eşi ile gittiği bir restoran çıkışında silahlı saldırı sonucu yaralanmasına ilişkin bir kişi gözaltına alındı. Saldırgan U.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, güvenlik kamerası ve MOBESE kayıtlarından, karıştığı bir trafik kazası sonrasında Güzelbahçe Belediye Başkanı İnce'ye silahla saldırıda bulunduğu belirlenen U.G. gözaltına alındı. 

Balçova'da işletmecilik yaptığı bildirilen zanlının ifadesinde, kaza sonrası küfürleştiklerini ve sinirlerine hakim olamadığını söylediği öğrenildi. 

BAŞKAN: O KİŞİYİ TANIMIYORUM

Bu arada ifadeler doğrultusunda Başkan İnce'ye çok sayıda kişi gösterildiği. İnce'nin de saldırganı emniyette teşhis ettiği öğrenildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan İnce, "Emniyetteki arkadaşlar, bana ve eşime çok sayıda kişiyi gösterdi. Olay yaşandığında bana ateş edeni net olarak görmüştüm. Saldırganı o kişiler arasından teşhis ettim. O kişiyi tanımıyorum; ama bana ateş eden kişi olduğuna eminim" diye konuştu. 

Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, mahkemece tutuklandı. 

OLAY

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, eşi Nilüfer İnce ile ilçedeki bir balıkçı restoranında yemek yedikten sonra evine gitmek için otomobiline bineceği sırada aracına arkadan vuran beyaz renkli otomobilin sahibiyle tartışmış, tartışma sırasında silahını çeken kişi, İnce'nin dizinin altına bir el ateş ettikten sonra aracına binerek olay yerinden kaçmıştı. 

İnce, ambulansla 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. (AA-DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.