Dolar 32,3823
%0.2
Euro 35,0462
%-0.05
Altın 2.326,580
%0.27
Bist-100 9,10
%0.26

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan İnce'nin 'Sofuoğlu' iddiasına AK Partili Özalan'dan yanıt: Haberi dahi yok!

Başkan İnce'nin 'Sofuoğlu' iddiasına AK Partili Özalan'dan yanıt: Haberi dahi yok!

Güzelbahçe’de günlerdir eylemlere neden olan Go-Kart pisti ile ilgili olarak flaş bir iddia ortaya atıldı. Güzelbahçe Belediye Başkanı CHP'li Mustafa İnce’nin Yelki'de yapılmak istenen Go-Kart projesinin arkasında Dünya Şampiyonu motosiklet yarışçısı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu’nun olduğunu ileri sürdü. Başkan İnce'nin iddialarına AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özlan’dan yanıt verdi. Kenan Sofuoğlu ile görüştüğünü açıklayan Özalan, "İnce'nin söyledikleri tamamen yalan ve iftira. Kenan Sofuoğlu ile konuştum, haberi dahi yok." dedi.

  • Ege Postası
  • 12.08.2020 - 13:45

EGEPOSTASI-  Güzelbahçe Yelki'de  Belediye Başkanı Mustafa İnce ve vatandaşların tepkisine ve doğa nöbeti eylemlerine rağmen tarım arazisine ve doğal sit alanı içinde Go-Kart pisti yapılması ile ilgili kriz sürüyor.

Günlerdir alanda vatandaşlarla birlikte nöbet tutan Belediye Başkanı Mustafa İnce kamuoyu oluştururken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de Güzelbahçe'ye giderek İnce'den bilgi aldı. Destek ziyaretinde Soyer'e CHP PM Üyesi Rıfat Nalbantoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe de eşlik etti.

İNCE: 'ARKASINDA SOFUOĞLU VAR'

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce Soyer ve beraberindekilere bilgi verirken, flaş bir iddia ortaya attı. Başkan İnce, Go-Kart pisti projesinin arkasında Dünya Şampiyonu motosiklet yarışçısı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu’nun olduğunu ileri sürdü.

Belediye Başkanı İnce’nin sosyal medya hesabından canlı yayınlanan görüntüde İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe ile İnce arasında geçen diyalog şöyle;

Buğra Gökçe: Buraya polisi yığabilecek muhatap kim'

Mustafa İnce: Şöyle savlar var; yarışçı Kenan Sofuoğlu’nun ve birkaç güçlü sponsorun arkasında olduğu savlar var.

Buğra Gökçe: Resmi muhatap değil ama gayri resmi muhatap Kenan Sofuoğlu, öyle mi' 

Mustafa İnce: Öyle görünüyor.

AK PARTİLİ ÖZALAN: HABERİ DAHİ YOK!

Başkan İnce'nin gündemi sarsan iddiası üzerine AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'dan açıklama geldi.

Kenan Sofuoğlu ile görüştüğünü açıklayan Özalan, "söyledikleri tamamen yalan ve iftira. Kenan Sofuoğlu ile konuştum,haberi dahi yok." dedi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özalan, "CHP'li Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in söyledikleri tamamen yalan ve iftira. Kenan Sofuoğlu ile konuştum,haberi dahi yok. Sabah akşam yalan söyleyip iftira atan,gerçek ortaya çıkınca da gram utanmayan CHP yüzsüzlüğü!" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.