Dolar 32,3300
%0.25
Euro 35,0433
%-0.22
Altın 2.280,490
%0.13
Bist-100 9,00
%2.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan İnce’den sanayi sitesi ziyareti

Başkan İnce’den sanayi sitesi ziyareti

Güzelbahçe Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Mustafa İnce Güzelbahçe ve Yelki Sanayi sitesini ziyaret etti, esnafın sorunlarını dinledi. İnce esnafın sorunlarını dinledi

  • Ege Postası
  • 16.03.2019 - 09:52

Aday gösterildiği günden beri Güzelbahçeli vatandaşlarla bir araya gelen CHP Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Mustafa İnce beraberinde CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, meclis üyesi adayları ve partililerle birrlikte Güzelbahçe’de bulunan Sanayi Sitesini ziyaret ederek esnafın istek ve taleplerini dinledi.

"Birlik olun bizim size desteğimiz tam"

Üzerilerine düşenden fazlasını yapmaya hazır olduklarını söyleyen Başkan İnce, “Biz elimizden geldiğince tüm esnaflarımıza destek olmaya çalışıyoruz. 2014 yılında seçim bildirgemize koyduğumuz 3 köprüden ikisini yaptık. Biri sanayi sitesine gelen ve sizler için en büyük sorun teşkil eden sanayi sitesi köprüsünü yaptık. Küçük bütçeli bir belediye için gerçekten büyük bir iş. Birçok dere üstünde irili ufaklı köprüler yaptık fakat sanayi sitesi köprüsü Güzelbahçe’nin en büyük derelerinden biri olan Çamlıçay deresinin üstünden geçiyor. Aslında bu karayollarının yapması gereken bir çalışma çünkü yan yollar onlara ait. Ama biz sanayi sitesinde bulunan esnafımızın mağduriyetini bildiğimiz için elimizi taşın altına koyduk ve bu köprüyü yaptık. Sizler yeter ki birlik olun bizim üzerimize ne düşüyorsa bir gerekeni yapmaya hazırız. 

Sanayi Sitesi girişine düzenleme, girişte sitenin adını taşıyan tabela,  giriş çıkış kapıları, gece güvenlik önlemleri için Mobese kamera sistemleri, otobüs durağı, bozulan yolların yenilenmesi gibi taleplerinizi aldık. Bunları ekip arkadaşlarımızla oturup kısa, orta ve uzun vadedeki planlamaya aldık. Kısmet olur tekrar bizlere yetki verirseniz bu çalışmaları gerçekleştireceğiz. Sanayi sitemiz büyük ve gelen araç sayısı artıyor bu yüzden sitemizin girişine otopark ve birde yeşil alan kazandıracağız. Çevre düzenlemelerini yapacağız. Ama bizim sizden isteğimiz siz birlik beraberlik içinde, ortak kararlar aldığınız sürece her istediğinizi yapmaya bizler hazırız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.