Dolar 32,4964
%0.26
Euro 34,5902
%0.28
Altın 2.496,310
%0.53
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan İnce'den ‘bağış’ iddiasına rest: İspat ederse, istifa ederim

Başkan İnce'den ‘bağış’ iddiasına rest: İspat ederse, istifa ederim

İzmir’in Güzelbahçe ilçesi Yelki Mahallesinde bulunan Go-Kart pisti projesinin yapımını engellemek için çevreciler günlerdir eylemini sürdürürken, gündeme gelen çarpıcı iddialarla farklı bir boyuta taşındı. Son olarak proje ile İzmir Karting Kulübü Başkanı Mehmet Yaman’ın bir gazeteye açıklama yaparak "İşler bitmek üzereyken benden bağış istendi" iddiasına Başkan İnce'den rest geldi. İnce, "Mehmet Yaman ispat etsin belediye başkanlığından istifa eder, Güzelbahçe'yi de terk ederim" dedi.

  • Ege Postası
  • 12.08.2020 - 16:08

EGEPOSTASI- Güzelbahçe Yelki'de tarım arazisine ve doğal sit alanı içinde Go-Kart pisti yapılması ile ilgili kriz derinleşiyor.

Son olarak Go-Kart pistiyle ilgili bir gazeteye açıklamalarda bulunan İzmir Karting Kulübü Başkanı Mehmet Yaman flaş bir iddiada bulunmuştu.

Kendisinden bağış istendiğini ileri süren Yaman şunları söylemişti;

“Buraya ne yapıldıysa belediye başkanının bilgisi ve onayıyla yapıldı. İşlerin yüzde 90’ı bitmişken ne olduğunu anlamadığım bir şekilde benden bağış istediler. Kabul etmeyince bu hale geldi. Bağış isteyenler de kendini biliyor. Niçin ve kimlerin adres gösterildiğini de bilenler biliyor. Ben buradan isim söylemem.” 

İSPAT EDERSE, İSTİFA EDERİM

Yaman’ın iddialarına Belediye Başkanı Mustafa İnce’den yanıt gecikmedi.

Başkan İnce, "Mehmet Yaman, kimlerin kendisinden bağış istediğini açıklasın. Eğer benim kendisinden bağış istediğimi ya da başkaları benim adıma talepte bulunduğunu ispat ederse Güzelbahçe Belediye Başkanlığı görevimden istifa ederim. Ayrıca Güzelbahçe’yi de terk ederim. Ben bugüne kadar yaklaşık 2 yıldır bu Go Kart pistiyle uğraşıyoruz. Projeyle ilgili tek bir olumlu birşey söylemedim." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.