Dolar 32,5557
%0.03
Euro 34,8752
%0.03
Altın 2.432,640
%0.1
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan’ın tek liste çağrısına muhalifler ne yanıt verdi

Başkan’ın tek liste çağrısına muhalifler ne yanıt verdi

CHP Konak’ta 26 Kasım’da yapılacak ilçe kongresi öncesinde İlçe Başkanı Şakir Başak’ın tek liste çağrısına yanıt veren muhalifler, Başkan ile bir araya gelerek 3.5 saatlik bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıdan tek liste kararı çıktı. Başkan’ın tek liste çağrısına muhalifler ne yanıt verdi

  • Ege Postası
  • 16.11.2017 - 11:53

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP Konak İlçe Örgütünde İlçe Başkanı Şakir Başak ve geçmiş dönem muhalefet ekibi özel bir toplantıda bir araya geldi. 26 Kasım’da yapılacak ilçe kongresi öncesi yapılan toplantıda tek listeli uzlaşmacı bir kongre yapılması kararında birleşildi.

İlçe Başkanı Şakir Başak‘ın “Kongreye tek liste ile bir bütün halinde gidelim” çağrısını değerlendiren muhalif temsilciler Muhsin Kurt, Hüseyin Saygılı, Ahmet Yıldız ve Kazım Umdular, İlçe Başkanı Şakir Başak ile 3.5 saat süren uzun bir toplantıda bir araya geldi.

“KARARLAR ORTAK ALINSIN”

Muhaliflerle birleşerek tek listeli bir seçim yapılması için ilk somut adımın atıldığı toplantıda uzlaşma görüntüsü ortaya çıkarken, muhaliflerin kimsenin tek seçiçi olmaması yönünde talebinini Başkan Başak tarafından olumlu karşılandığı ifade edildi.

Toplantıda İi ve ilçe yönetiminin birlikte belirlenmesi,muhalefetin de görüşlerinin dikkate alınması gerektiği, 2018- 2019 Konak İlçe Çalışma Taslağı’nın ortak kararla hazırlanması, birlik ve bütünlüğün üyelere yansıtılması konularında mutabık kalındığı öğrenildi. Kongreyi demokrasi şölenine çevirmek istediklerini belirten tarafların sonuç bildirgesi komisyonu oluşturulması ve 29 ilçeye örnek olacak çalışmalara adım atılması konularında fikir birliğine vardığı ifade edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.