Dolar 32,4783
%0.21
Euro 34,5416
%0.14
Altın 2.475,330
%-0.32
Bist-100 9.535,00
%-1.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan'ın küçük danışmanı

Başkan'ın küçük danışmanı

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı nedeniyle Balçova Belediye Başkanı makamını devralan Defne Ağgül, bundan sonra ilçe de çocuklar ve eğitim ile ilgili yapılacak hizmetlere fahri danışman oldu. Koltuğa oturdu, projeleriyle hayran bıraktı

  • Ege Postası
  • 21.04.2017 - 12:04

Balçova Başöğretmen İlköğretim Okulu 4-C sınıfı öğrencisi Defne Ağgül 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı nedeniyle Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya’nın koltuğuna oturdu. Öğretmenleri ile belediyezi ziyaret eden Defne Ağgül öncelikle Başkan Çalkaya’dan belediyenin çocuklar için yaptığı hizmetler ile ilgili bilgi aldı. Daha sonra eğitim kurumları ve özellikle kimsesiz çocuklar ile ilgili sosyal sorumluluk projelerinini Başkan Çalkaya’ya anlattı.

Küçük Başkan Defne Ağgül’ün fikirlerinden etkilenen Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, bundan sonra yapacakları projeler ile ilgili belediyeye fahri danışmanlık yapmasını istedi.

Küçük Başkan’a bir Nutuk hediye eden Başkan Çalkaya “Çocuklarımız iyi bir eğitim sisteminde öğrenim görürlerse dünyayı yönetecek fikirlere sahipler. Bizler Atütürk’ün gösterdiği ilkeler doğrultusunda çocuklarımızı eğitirsek ülkemiz çok daha başarılı noktalara gelir. Bunun için durmadan, vazgeçmeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.   

KÜÇÜK BAŞKANIN İLK İSTEĞİ BU OLDU!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Çiğli Belediye Başkanlığı makamına minik Ada Koç oturdu. Kanuni İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Ada Koç’a öğretmeni Ceyda Şafak, Okul Müdürü Doğan Öztürk, annesi Suna Koç ile babası İlyas Koç eşlik etti. 

Minik başkanı,  yaptığı konuşma ve okulu için yaptığı taleplerden dolayı kutlayan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, “Çocuklarımızın sayesinde cumhuriyetimiz ilelebet yaşayacaktır. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza çok iş düşüyor. Minik başkanımızı da yaptığı konuşmadan dolayı kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

Minik Ada Koç ise çocuk bayramının nasıl kazanıldığını ve neden kaybedilmemesi gerektiğini anlatan konuşmasında “Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, bilimi ve sanatı önemseyen yöneticiler olacağız” dedi. Minik Ada Koç ayrıca okul bahçesini çevreleyen siyah renkli demir korkulukların rengarenk boyanmasını ve okul bahçesine basketbol potaları istedi.

Başkan Arslan da okulda öğrencilerin tercihiyle belirlenecek rengi kendilerine bildirmeleri durumunda en kısa sürede demir parmaklıkları boyayacaklarını belirterek , “En kısa sürede okul demirlerini öğrencilerimizin beğendiği renge boyayacağız. Okulumuzun basketbol potalarını yapacağız. Talep etmeleri durumunda diğer eksikleri de gidermeye çalışacağız” diye konuştu.

FOÇA BELEDİYESİ TEMSİLİ BAŞKANI MAHMUTCAN YAMAN

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, başkanlık koltuğunu temsili olarak devretti. Başkanlık koltuğuna Mahmutcan Yaman oturdu.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu temsili olarak, Necla Midilli Merkez Ortaokulu 8 A Sınıfı öğrencisi Mahmutcan Yaman’a devretti.

Temsili Başkan Mahmutcan Yaman’a, Foça Belediye Başkanlığı makamına yaptığı ziyarette; sınıf arkadaşları; Mısra Dilsiz, Nisa Nur Yılmaz, Asmen Doğan ve Necla Midilli Merkez Ortaokulu Müdürü Ercan Akgün, öğretmenleri Songül Özel ve Hatice Yıldırım eşlik etti.

Foça Belediyesi Hizmet Birim Amirleri ile tanışan Temsili Başkan Mahmutcan Yaman, Foça Belediyesi gündemi hakkında bilgilendirildi. Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Temsili Başkan Mahmutcan Yaman’a çalışmaları anlattı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Çocuk yurdun temelidir.’ deyişini hatırlatarak sözlerine başlayan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; ‘İstiklalimizi gelecek kuşaklara emanet eden Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyeti bizlere armağan ettiği bu günü, çok sevdiği çocuklara emanet ve armağan etmiştir. Ülkemizin geleceği, çocuklarımızdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı en içten dileklerimle kutluyor, geleceğimiz çocuklarımıza, çok kıymetli öğretmenlerimize ve değerli velilerimize teşekkür ediyor, esenlikler diliyorum’ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.