Dolar 32,3157
%0.2
Euro 35,1213
%0
Altın 2.292,730
%0.67
Bist-100 9,06
%2.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan İduğ mahalle gezilerine devam ediyor

Başkan İduğ mahalle gezilerine devam ediyor

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, sorunların yerinde tespit edilerek çözüm üretilmesi amacıyla gerçekleştirdiği mahalle gezilerine Atatürk ve İnönü Mahalleleri ile devam etti. Muhtarlık ziyaretleri ile başlayan gezisinde sokak sokak gezdi, vatandaşları dinledi.

  • Ege Postası
  • 30.01.2020 - 12:45

Atatürk Mahallesi Muhtarı Pakize Namdar ve  İnönü Mahalle Muhtarı Musa Işık’ı muhtarlık binalarında ziyaret eden Başkan İduğ, kendisine eşlik eden ilgili meclis üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte gelen talepleri değerlendirdikten sonra yapılması istenen çalışma ve yatırımlarla ilgili incelemelerde bulundu. En çok yol ve temizlik ile ilgili taleplerle karşılaştıklarını söyleyen Başkan İduğ, “Sorunları aynı gün çözme anlayışı ile çalışan Mıntıka Ekipleri kurduk. Yaptığımız çalışmalarla şikayetlerde ciddi oranda azalma olduğunu görüyoruz” dedi. 

KADIN ÜRETİCELERE ÇAĞRI

Hayata geçirdikleri projeleri de anlatan Başkan İduğ, kadınların üretimin içinde yer alması gerektiğini belirterek, Salı günleri Özkanlar Yeni Pazaryeri’nde hizmet kurulacak olan Kadın Üretici Pazarı’na katılımın artmasını istediklerini söyledi. İduğ, “Muhtarlarımızın bu konuda bize destek vererek, mahallerinde yaşayan ve üretim yapan kadınları bu pazara yönlendirmesini istiyoruz. Ayrıca Ayakkabıcılar Sitesi ile görüştük. Bu pazarda kadın üreticilerimiz ile birlikte çanta ve ayakkabı üreticilerimizde yer alacak” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.