Dolar 32,4845
%-0.17
Euro 34,9469
%0.34
Altın 2.436,140
%0.53
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan İduğ’dan Başkent çıkarması

Başkan İduğ’dan Başkent çıkarması

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ankara’daki Genel Merkez’de ziyaret etti. Başkanlık süresi boyunca hayata geçirdiği proje ve hizmetler hakkında bilgi veren İduğ, Bakşan Kılıçdaroğlu’na Bornova’nın tescilli bamyası “kınalı bamya” hediye etti.

  • Ege Postası
  • 29.10.2020 - 10:16

EGEPOSTASI- Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ,  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu CHP Genel Merkez’de ziyaret etti.

Ziyarette, Başkan Kılıçdaroğlu’na 31 Mart seçimlerinde göreve gelmesinden bu yana üzerinde çalıştığı ve hayata geçirdii proje, yatırım ve hizmetler ile ilgili bilgi veren İduğ, 2021 yılı planlarını da paylaştı.

İduğ, ziyaretin sonunda Başkan Kılıçdaroğlu’na geçtiğimiz haftalarda tescillenen Bornova’nın tescilli bamyası “kınalı bamya” hediye etti.
İduğ, Başkent ziyaretini sosyal medya hesabından duyurdu.

Başkan İduğ, paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Göreve geldiğimiz günden bu güne tüm imkanlarımızla yürüttüğümüz proje ve hizmetleri anlattık. 2021 için planan çalışmalarımızı paylaştık. Örnek vizyon projelerimizle partimizi iktidara taşımak için çalışmaya var gücümüzle devam edeceğiz!

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.