Dolar 32,3385
%0.18
Euro 35,1829
%0
Altın 2.247,210
%0.16
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Gürbüz ve adaylar bir araya geldi! Foça'da kongre yemeği

Başkan Gürbüz ve adaylar bir araya geldi! Foça'da kongre yemeği

CHP Foça’da 21 Aralık’ta yapılacak ilçe kongresi öncesi Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ve adaylar bir araya gelerek örgüte önemli mesajlar verdi. Başkan Gürbüz ve adaylar buluştu

  • Ege Postası
  • 13.12.2019 - 09:55

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü’nde gözler ilçe kongrelerine çevrildi. Foça’da mevcut Başkan Baran Gezmiş Yıldırım yola devam etmeme kararı alırken, ilçede üç isim adaylığnı açıkladı.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’ün öncülüğünde, İlçe Başkanı Yıldırım ile ilçe başkanlığına aday olan Foça Belediyesi eski Başkanı Nihat Dirim, Ayla Yılmaz ve İlkay Söylemezoğlu dün akşam yemekte  bir araya geldi.

Fair-play rüzgarının estiği buluşmada 21 Aralık’ta gerçekleştirilecek kongre öncesi önemli mesaj verildi. Başkan Gürbüz, kaybedenin olmadığı bir kongre olacağı yorumunu yaparken, Foça’da hep demokrasinin kazandığını ifade etti.

Buluşmayı sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla duyuran Başkan Güzbüz, “Kıymetli ilçe başkanım, ilçe başkan adaylarımız, sayın Nihat Dirim, sayın Ayla Yılmaz ve sayın İlkay Söylemezoğlu ile kongre ve ülke gündemiyle ilgili keyifli bir sohbet oldu. Kaybedenin olmadığı kazananın ülkemizin lokomotifi iktidarın yolu partimiz olacaktır. Foça’da hep demokrası kazanır...” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.