Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Gürbüz: İkizler emin ellerde

Başkan Gürbüz: İkizler emin ellerde

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir programı kapsamında Karabağlar'daki kız yurdu açılışı ve Büyükşehir Belediyesi ziyaretinin ardından konaklayacağı otele geçti. Kılıçdaroğlu burada akşam yemeğini belediye başkanlarıyla birlikte yedi. Yemekte güzel bir görüntü ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz'ün ikizleri Öykü ve Masal ile çektirdikleri fotoğraf çok sayıda beğeni aldı. Başkan Gürbüz paylaştı, beğeni yağdı

  • Ege Postası
  • 21.11.2019 - 21:03

EGEPOSTASI- İzmir programı kapsamında Karabağlar'daki kız yurdu açılışı ve Büyükşehir Belediyesi ziyaretinin ardından konaklayacağı otele geçen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, burada kampta olan belediye başkanları ile akşam yemeğinde buluştu.

Buluşmada güzel bir görüntü de ortaya çıktı. Foça Belediye Başkanı CHP'li Fatih Gürbüz ikiz kızlarıyla katıldığı yemekte paylaştığı fotoğraf çok sayıda beğeni aldı. Yaklaşık 4 aylık olan ikizler Öykü ve Masal'ı kucaklarına alan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Gürbüz fotoğrafı, "İkizlerim Öykü ve Masal emin ellerde" notuyla paylaştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.