Dolar 32,4935
%0.06
Euro 34,6725
%-0.17
Altın 2.495,790
%0.46
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Gürbüz 'Haydi eve' dedi bastonu yedi!

Başkan Gürbüz 'Haydi eve' dedi bastonu yedi!

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ile yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı tedbirler kapsamında evinde kalması konusunda uyarıda bulunduğu 82 yaşındaki Saadet Solaç arasındaki diyalog ilgi çekti. Gürbüz, Foça çarşısında karşılaştığı Solaç'a yeni tip koronovirüs pandemisini hatırlatarak evine gitmesi gerektiği konusunda uyarıda bulundu. Başkan Gürbüz'ün "Seni polise söyleyeceğim" sözlerinin ardından Solaç, gülümseyerek elindeki baston ile Gürbüz'ün ayaklarına vurdu. Öte yandan yaşlı kadının tepkisi, Gürbüz ve çevredekileri güldürdü.

  • Ege Postası
  • 23.03.2020 - 14:10

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Koronavirüsün yayılmasına karşı alınan önlemler konusunda, dün akşam Instagram hesabından yaptığı canlı yayında ve bugün Foça sokaklarında karşılaştığı az sayıdaki 65 yaş ve üstü vatandaşlara uyarılar yaptı, bilgiler verdi.

Pazar akşamı yaptığı canlı yayında Koronavirüs için Foça Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları ve ilçe genelinde alınan tedbirleri anlatan Başkan Fatih Gürbüz, konu hakkında vatandaşlardan gelen soruları ve istekleri cevaplandırdı. Başkan Gürbüz; ‘‘65 yaş ve üstü büyüklerimiz ve sevgili Foçalılar, lütfen uyarılara ve sokağa çıkma yasaklarına uyalım. Mutlaka sabretmeliyiz.  Lütfen evde kal Türkiyem, ev de kal İzmir, evde kal Foça’’dedi.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, geçen aylarda doğan ikiz çocuklarının da göründüğü canlı yayında, yurt içi ve yurt dışından çok sayıda kişinin kendisine yönelttiği soruları içtenlikle cevaplandırdı.

'Haydi eve' dedi bastonu yedi

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, pazartesi sabahı da Foça sokaklarında karşılaştığı az sayıdaki 65 yaş ve üstü vatandaşları, dışarı çıkmamaları konusunda sempatik biçimde uyardı.

Gürbüz ile yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı tedbirler kapsamında evinde kalması konusunda uyarıda bulunduğu 82 yaşındaki Saadet Solaç arasındaki diyalog ilgi çekti.

Gürbüz, Foça çarşısında karşılaştığı Solaç'a yeni tip koronovirüs pandemisini hatırlatarak evine gitmesi gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

Başkan Gürbüz'ün "Seni polise söyleyeceğim" sözlerinin ardından Solaç, gülümseyerek elindeki baston ile Gürbüz'ün ayaklarına vurdu. Yaşlı kadının tepkisi, Gürbüz ve çevredekileri güldürdü.

Yaşlı kadın, Gürbüz'ün uyarılarının ardından evine giderken, ikili arasındaki diyalog etrafta bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. 

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Saadet Solaç'ı çok uzun yıllardır tanıdığını, çarşıda görünce onu uyarmak istediğini söyledi. 

Yaşlıların kendileri için çok önemli olduğunu dile getiren Gürbüz, "Yeni tip koronavirüs pandemisi nedeniyle uzmanlar onların dışarı çıkmamasını istiyor. İçişleri Bakanılığı da bir genelge yayımladı. Biz de belediye olarak onların her zaman yanındayız. Bize ulaşmaları durumunda ekiplerimiz onlara her konuda yardımda bulunuyor." dedi.

BAŞKAN GÜRBÜZ’DEN MORAL ZİYARETLERİ

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Devlet Hastanesi, 112 Acil Çağrı Merkezi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne moral ziyaretleri gerçekleştirdi.

Başkan Fatih Gürbüz; ‘‘Tüm dünyayı ve ülkemizi tehdit eden Koronovirüs sebebiyle çok yoğun ve zorlu bir çalışma dönemine giren tüm sağlık çalışanlarımıza ve Polis memurlarımıza, özverileri çalışmaları için ne kadar teşekkür etsek azdır. Varlıkları her zaman bizlere büyük güç ve moral veren sağlık ve emniyet kahramanlarımıza, saygılarımızı sunuyoruz’’dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.