Dolar 32,5050
%-0.13
Euro 34,7748
%-0.26
Altın 2.426,300
%-0.16
Bist-100 9.682,00
%0.38

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Gürbüz'den Foça'ya üniversite müjesi

Başkan Gürbüz'den Foça'ya üniversite müjesi

Foça Belediye Başkan Fatih Gürbüz ‘Mahallemizde Buluşuyoruz’ etkinliklerinin ilkinde Yeni Foça’ya ünirvesite müjdesi verdi. Vatandaş sordu Başkan Gürbüz yanıtladı

  • Ege Postası
  • 16.07.2019 - 20:32

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI - Başkan Fatih Gürbüz Mahallemizde Buluşuyoruz etkinliklerin ilkinde Yeni Foçalılarla bir araya geldi, sorunları ve isteklerini dinledi. Bir vatandaşın Bütünşehir Yasası sonrası kapanan belde belediyelerden olan Yeni Foça’nın atıl halde bulunan belediye hizmet binası sorusuna üniversite müjdesiyle yanıt verdi.

Vaatleri arasında Foça’ya bir üniversite kazandırmak olduğunu vurgulayan Başkan Gürbüz “Eski belediye binasını satmak istesek 3 milyon liraya satarız,bu para bizim sadece 1,5 aylık giderimizi karsılar. Ancak benim burada benim amacım Foçamıza bir üniversite kazandırmak. Bu konuda görüşmeler yapmaktayız çok yakında, Yeni Foçamızın eski belediye hizmet binasını üniversiteye dönüştürme isteğindeyiz. Böylelik kışın çok fazla geliri olmayan Yeni Foça esnafımızı güçlendirip, hem ekomoniye hem de eğitime katkı koymak istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.