Dolar 32,5690
%0.09
Euro 34,8864
%0.17
Altın 2.424,940
%0.07
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Gürbüz’den Ankara çıkarması

Başkan Gürbüz’den Ankara çıkarması

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Başkan Gürbüz, Kılıçdaroğlu’na teşekkür ederken, “Genç yaşlardaki bizlere vermiş olduğu destek ve inancı için ayrıca bizlere göstermiş olduğu misafirperverlik için çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Başkan Gürbüz’den Ankara çıkarması

  • Ege Postası
  • 03.10.2019 - 11:28

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Gürbüz, yerel seçimlerin ardından Foça’da hayata geçirdiği projelerle ilgili CHPlideri kılıçdaroğlu’na bilgi verdi.  Başkan Gürbüz’ün ayrıca yeni süreçte yapılacak çalışmalar için de bilgi sunduğu aktarıldı.

Ziyareti sosyal medya hesabından duyuran Başkan Gürbüz,  “Yalnızca siyasette değil her yönüyle örnek aldığımız sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettik. Yaptığımız çalışmalar ve projelerimiz hakkında bilgiler verdik. Genç yaşlardaki bizlere vermiş olduğu destek ve inancı için ayrıca bizlere göstermiş olduğu misafirperverlik için çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.