Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Günel’den TV35’e çarpıcı açıklama: Devletin desteğine ihtiyacımız var

Başkan Günel’den TV35’e çarpıcı açıklama: Devletin desteğine ihtiyacımız var

Haber 15’e canlı yayına telefonla bağlanan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kovid-19 pandemisi nedeniyle belediye kasasına giren nakit akışının azaldığını vurgulayarak, sürecin uzaması durumunda devlet desteğine ihtiyaç duyacaklarını belirtti.

  • Ege Postası
  • 08.04.2020 - 16:38

EGEPOSTASI- Haber 15’e konuk olan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Başkan Günel, “Belediye kasasına giren nakit akışı azaldı. Kesintilerin üç ay ertelenmesi avantaj sağladı ama yeterli olmayacaktır. Belediyelerimizin de çalışan personeli bakımından uygulanacak tedbirler kapsamında içine katılması lazım. Devletimizin desteğine ihtiyacımız var” dedi.

AÇIKLAMANIN SATIR BAŞLARI:

Devletin desteğine ihtiyacımız var

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel: Belediye kasasına giren nakit akışı azaldı. Kesintilerin üç ay ertelenmesi avantaj sağladı ama yeterli olmayacaktır. Belediyelerimizin de çalışan personeli bakımından uygulanacak tedbirler kapsamında içine katılması lazım. Devletimizin desteğine ihtiyacımız var.

İhtiyaç sahibi kişi sayısı arttı

İşletmelerini kapatıp evlerine çekilen kişi sayısı arttı. 120 kişi ile başlayan eve destek paketi 700’e ulaştı. Bu sayı katlanarak artıyor. Tecrübeli bir belediyeyiz. Dün muhtaç değilken bugün muhtaç duruma geliyor. Belediyelerin bu konudaki desteklerin önünün açılması gerekiyor. 65 TL'ye ihtiyaç paketi hazırladık. Hayırseverlerden de destek istedik. Onların da verdiği desteği hemşehrilerimize ulaştıracağız. Süreç uzadıkça ihtiyaç artacak gibi görünüyor. O nedenle devletimizden destek istiyoruz.

Siz evde kalın biz sizlerin yanındayız

Sizler evde kalın biz sizlerin yanındayız. Ne ihtiyacınız varsa gidermek için tüm ekip arkadaşlarımızla koşturuyoruz, siz yeter ki evde kalın. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.