Dolar 32,3284
%0.24
Euro 35,1063
%-0.04
Altın 2.296,350
%0.83
Bist-100 9,05
%2.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Gümrükçü'den şafak mesaisi

Başkan Gümrükçü'den şafak mesaisi

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü sabah erken saatlerde mahalle muhtarları ve başkan yardımcıları ile sahaya inerek, vatandaşlarla bir araya geldi, esnaf ziyaretinde bulundu. İZBAN'ı kullanarak mahalle mahalle gezdi

  • Ege Postası
  • 15.05.2019 - 10:04

31 Mart yerel seçimlerinden rekor oy alarak, Çiğli Belediye Başkanı seçilen Utku Gümrükçü, saha çalışmalarına sabahın erken saatlerinde devam etti. Başkan Gümrükçü, Çiğli Kasaplar Meydanında, belediye başkan yardımcıları Ali Rıza Koçer, Barbaros Kiriş, Muharrem Aslan, Çiğli Ataşehir Muhtarı Nesrin Erdoğan ve Yenimahalle Muhtarı Hatice Büyük ile bir araya gelerek hem sorunları yerinde tespit etti hem de vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi.

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ İZBAN’I KULLANARAK MAHALLE GEZDİ

Sabah 06.00'da saha çalışmasına başlayan Başkan Gümrükçü mahallelerden gelen talepleri yerinde incelemek üzere, ilk olarak Ataşehir Mahallesine gitti. Sabahın erken saatlerinde işe giden vatandaşlarla selamlaşan Başkan Gümrükçü, vatandaşların iyi dilek ve taleplerini dinledi. Başkan Utku Gümrükçü'yü sabah saatlerinde karşılarında gören Çiğlililer; "Bu tabloyu özledik" diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler. Gümrükçü, Ataşehir Mahallesinin ardından İZBAN'ı kullanarak bürokratlarıyla birlikte Yenimahalleye geçti. İZBAN'ı kullanan vatandaşlarla, hem istasyon hem de trenin içinde bir süre sohbet etme fırsatı bulan Gümrükçü, belediye başkanı olmadan önce de toplu taşıma kullandığını bundan sonra da kullanmaya devam edeceğini vurguladı.

SOKAKTA OLMA SÖZÜ

Yenimahalle Muhtarı Hatice Küçük ile mahalle sokaklarında gezen Gümrükçü, Çiğli Bölge Eğitim Araştırma Hastanesinde vatandaşla selamlaşarak, geçmiş olsun dileklerini iletti.  Başkan Gümrükçü daha sonra sokaklardaki alt yapı ve asfaltlama çalışmalarını inceleyerek esnafa hayırlı işler diledi. Ata Sanayi esnafını da ziyaret eden Başkan Gümrükçü, burada yapılacak olan çalışmalarla ilgili görüş alış verişinde bulundu.

Başkan Gümrükçü, seçim sürecinde halkın içinde olacağına ve sorunlara halkla birlikte çözüm arayacağına dair söz verdiğini dile getirerek “Bugünden itibaren mesai saatlerimizi değiştirerek sabah 06.00 ve 09.00 arasında haftanın değişik günleri muhtarlarımız ve Başkan yardımcılarımız ile birlikte mahallerin eksikliklerini yerinde tespit etmek için çalışma yapacağız. Bu çalışmalarımız Mayıs ayında bitecek. Haziran ayıyla birlikte vaat ettiğimiz gibi belli aralıklarla başkanlık makamını mahallelere taşıyarak halkımızın sorunlarını bize iletmeleri için buluşmalar gerçekleştireceğiz. Sonrasında mahalle mahalle gezip yapacağımız toplantılarla halkın istek ve önerilerini dinleyeceğiz. Söz verdiğimiz gibi Çiğli halkıyla birlikte Çiğli'yi değiştireceğiz, geliştireceğiz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.