Dolar 32,3403
%0.19
Euro 35,1052
%-0.22
Altın 2.239,570
%-0.18
Bist-100 8,89
%1.91

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Gruşçu’ya karşı aday çıkarmak için nabız yokluyorlar

Başkan Gruşçu’ya karşı aday çıkarmak için nabız yokluyorlar

CHP’de kongre takviminin ilan edilmesinin ardından kulisler hareketlenirken, İzmir İl Başkan Yardımcısı Özkan Tice ve beraberindeki ekibin Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu’ya karşı kongrede aday çıkarmak istedikleri öne sürüldü. İl Başkan Yardımcısı Tice’nin, Başkan Gruşçu’ya karşı bir aday çıkarmak istediği ve partililerin nabzını yokladığı öğrenildi. Gruşçu’ya karşı aday çıkarmak için nabız yokluyorlar

  • Ege Postası
  • 16.10.2019 - 11:19

HAYRULLAH YILDIZ /EGEPOSTASI- (Kulis Haber) CHP’de ilan edilen kongre takviminin ardından kulisler iyiden iyiye ısındı. Bir yandan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Uzlaşı Adayı’ çağrısının yankıları devam ederken bir yandan da parti içi rekabet kızışıyor. CHP’de özellikle büyükşehirlerde kapalı kapılar ardında kongre toplantıları yapılırken İzmir’de de partinin üst düzey yöneticileri kongre için düğmeye bastı. İzmir’de özellikle Buca, Bornova, Çiğli, Menemen, Karşıyaka ve Konak’ta ilçe başkanlığı yarışının kıyasıya geçmesi bekleniyor.

BAŞKAN GRUŞÇU’NUN KARŞISINA ADAY ÇIKARMAK İÇİN NABIZ YOKLUYORLAR

Konak’ta ilçe başkanlığı yarışı için kılıçlar erken çekildi. CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Özkan Tice’nin kendisine yakın isimlerle toplantı yaptığı ve Konak’ta mevcut İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu’ya karşı aday çıkarmak istediği ileri sürüldü.

Konak Belediyesi Meclis Üyesi Şamil Sinan An, Konak İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı ve önceki kongrede Karabağlar’da İlçe Başkanı Adayı olan Onur Utkan İlçi ile Zülfikar Karatay’ın İl Başkan Yardımcısı Özkan Tice önderliğinde geçtiğimiz Perşemebe bir araya geldiği öğrenildi.

Alsancak'ta bir restoranda gerçekleştirdikleri toplantıda Konak’ta ilçe başkanlığı için Başkan Gruşçu’ya karşı aday çıkarmak istedikleri ve partililerin nabzını yokladıkları öne sürüldü. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.