Dolar 32,5825
%0.33
Euro 34,7889
%0.16
Altın 2.509,460
%1.01
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Görmez: Kırmızı çizgimiz kul hakkı ve tarafsızlık

Başkan Görmez: Kırmızı çizgimiz kul hakkı ve tarafsızlık

Torbalı Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Adnan Yaşar Görmez” 5 yıllık görevim süresince en büyük önceliğim kul hakkı ve tarafsızlık oldu” dedi. 'Kırmızı çizgimiz kul hakkı ve tarafsızlık'

  • Ege Postası
  • 10.03.2019 - 10:39

Cumhur İttifakı Torbalı adayı ve Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez mahalle ziyaretlerine Arslanlar ile devam etti. Köy kahvesinde Arslanlar halkı ile bir araya gelen Başkan Görmez, “5 yıllık görev süremiz boyunca kırmızı çizgimiz dürüstlük, kul hakkı ve her kesime eşit hizmet oldu. Yaptığımız onca hizmete rağmen, hakkımızda az çalıştı diyebilirler ama hiç kimse, şu vatandaş mağdur edildi, kasti olarak fabrikasına, inşaatına, işyerine ruhsat verilmedi “ diyemez.

Başkan Görmez, “5 yıldır görevdeyiz, bu süre boyunca kamu ve belediye hizmetlerinde en fazla hizmet eden belediye olduk. İzmir’in en fazla yatırım yapan, en fazla proje üreten ilçelerinden biriyiz. Yine de çıkıp başkan az hizmet yaptı diyebilirler ama hamdolsun ki hiç kimse çıkıp   ‘başkan beni siyasi görüşümden, sosyal statümden, yaşadığım mahalleden, taşıdığım renkten dolayı ayırdı.  Partisine yakın kesimlere, mahallelere daha çok yatırım yaptı. Bunlara göz yumdu diyemez. Allah’a şükür bizim başımız dik, alnımız ak, yüzümüz açık bir şekilde karşınıza çıktık. Bizim kırmızı çizgimiz  daima bu oldu.” dedi.

“30 OY ALDIĞIMIZ KÖYE DE KONAK YAPTIK”

OY kaygısı gütmeden, parti ayrımı yapmadan Torbalı’nın her mahallesine eşit hizmet götürdüklerini ifade eden Başkan Görmez, “Torbalı’nın her yerini gezin, her köyde, her mahallede en az bir eserimiz var. Oy kaygısı gütmedik, parti ayrımı yapmadık, 30 oy aldığımız yere bile köy konağı yaptık. Köylerimize halı sahalar, basketbol sahaları, çocuklarımız için oyun parkları yaptık, yollarını kilit taşlarıyla döşedik. Bizden önce okullara ruhsat verilmiyordu,  ilçemize 37 adet yeni okul kazandırdık. Hastanemizle, SGK binamızla, Fetrek projemizle, Ağız ve Diş Hastanemizle merkez ilçe olduk. Eskiden Torbalı halkı çevre ilçelere gidiyordu, şimdi çevre ilçeler Torbalı’ya geliyor” dedi.

“BELEDİYENİN KURUMSAL YAPISI GÜÇLENDİ”

KAMU ve belediye hizmetlerinde rekor kırdıklarını belirten Başkan Görmez, “Göreve geldiğimizde belediyemizin araçlarının sinyal lambaları yanmıyordu, muayeneden geçemiyorlardı. Ceza üstüne ceza ödedikten sonra belediyemize 106 adet sıfır araç kazandırdık.Belediyemizin kurumsal yapısını güçlendirdik, sürdürülebilir bir sistem kurduk. Sosyal yardımlarımızla fakir, fukara, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine girdik. Sosyal market açıp bu vatandaşlarımıza alışveriş kartları verdik. Şimdi normal bir market konforunda gidip evlerinin ihtiyaçlarını gideriyorlar. Sadece bu yıl 1.800 ton kömür yardımı yaptık. TOREV Vakfımızla kız öğrencilerimiz başta olmak üzere başka illerde okuyan Torbalı’mızın çocuklarına burs veriyoruz. Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini Torbalı’da hayata geçirdik” dedi.

“YEREL VE GENEL İKTİDARI BİR ARAYA GETİRDİK”

AK PARTI MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’ya da teşekkür eden Başkan Görmez, “Ankara’da vekilimiz Atilla Kaya Torbalı’mıza tüm kapıları açtı. Onun da desteği ile Torbalı’da yerel ve genel iktidar el ele verip ilçemize birçok hizmet kazandırdık. Ben buradan kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. 5 yıl boyunca kapısını herkese açık tuttuğunu da sözlerine ekleyen Görmez, “Göreve gelir gelmez belediyemizin kapılarını vatandaşlarımıza sonuna kadar açık tuttuk. Belediyeye gidip de başkanla görüşemedim diyen bir tek kişi bile yoktur. Allah nasip ederse önümüzdeki dönem de hem kapılarımızı hem de gönlümüzü sizlere açık tutmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.