Dolar 32,5303
%0.13
Euro 34,9399
%-0.09
Altın 2.437,080
%0.03
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Görmez: İstiklal mücadelemiz hala devam ediyor!

Başkan Görmez: İstiklal mücadelemiz hala devam ediyor!

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal’in vefatının 79. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada “İstiklal mücadelemiz hala devam ediyor. Emperyalizmin ülkemizi sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda kuşatma gayretleri farklı manevralarla devam ediyor” uyarısında bulundu.

  • Ege Postası
  • 10.11.2017 - 10:56

Gazi Mustafa Kemal'in önderlik ettiği istiklal savaşıyla milletin büyük bir kahramanlık destanı yazdığını hatırlatan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez açıklamasında şu hususlara yer verdi;

“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 79. yıl dönümünde rahmetle, saygıyla ve minnetle anıyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, başta İstiklal mücadelemiz olmak üzere elde ettiği zaferlerle tüm dünyayı kendisine hayran bırakmış kahraman bir asker, bir devlet adamı, dünyanın en saygın lideridir. Kurduğu Cumhuriyet ile milletimizi aynı çatı altında bir araya getiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ortaya koyduğu milli mücadele azmi ile bugün de bizlere ilham kaynağı olmaya devam etmektedir. O’nun ülkemiz için belirlediği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkabilmek için bugün de tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet ilkesi ile 2023 hedeflerimize ulaşabilmek için çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti’nin istikrar içerisinde, barış, huzur ve güven içerisinde, birlik ve kardeşlik ruhu ile ilelebet ayakta kalabilmesi için yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 10 Kasım 1938’de ebediyete intikal eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşları ile vatanımız için canlarını feda eden, şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyorum”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.