Dolar 32,3355
%0.17
Euro 35,1730
%-0.03
Altın 2.244,750
%0.05
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Girgin Erdoğan'dan AK Partili Dağ ve Sürekli'ye jet yanıt: Bilgisayar teknolojileri kullanılarak..

Başkan Girgin Erdoğan'dan AK Partili Dağ ve Sürekli'ye jet yanıt: Bilgisayar teknolojileri kullanılarak..

Seçildiği günden beri gündemden düşmeyen Karaburun Belediye Başkanı CHP’li İlkay Girgin Erdoğan’a şok suçlama. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Başkan Girgin Erdoğan’ın yenilenen belediye personel kimlik kartlarından “T.C. İbaresi ve Türk Bayrağı”nı kaldırttığını ileri sürdü. Başkan Girgin Erdoğan ise yazılı açıklama yaparak hakkında çıkan iddialara açıklama getirdi. Girgin Erdoğan, "T.C. ibaresi ve Türk Bayrağı’nı kaldırdığım iftirasını şiddetle kınıyor ve reddediyorum. Karaburun Belediyesi böyle bir kartı basmamış, bilgisayar teknolojileri kullanılarak bazı kartlar üzerinde oynama yapılmıştır." dedi. Başkan Girgin Erdoğan'dan AK Partili Dağ'a jet yanıt

  • Ege Postası
  • 07.10.2019 - 09:41

EGEPOSTASI- 31 Mart seçimlerinin ardından Karaburun’da koltuğa oturan CHP’li İlkay Girgin Erdoğan, icraatlerden çok yaptıklarıyla gündeme geliyor. Erdoğan, daha ilk meclis toplantısında meclis kararıyla belediye şirketine müdür olarak atanmış ve başkanlık maaşı dışında kendisini 8 bin liralık maaşa daha bağlamıştı. Tepkiler üzerine geri adım atan Başkan Girgin Erdoğan, şirketten maaaş almayacağını açıklamıştı. Tam tepkiler dinmek üzereyken, bu sefer de AK Parti Karaburun İlçe Başkanı Adem Avcı, Erdoğan'ın belediye bünyesinde hizmet veren 3 plajdaki tesisin müdürlüğüne erkek kardeşinin oğlu olan üniversite öğrencisi 23 yaşındaki yeğenini getirdiğini ileri sürmüştü. Girgin Erdoğan, böylece muhalafetin hedefi haline gelmişti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, yeni bir iddia ortaya attı.

Karaburun Belediyesi Personel Kimlik Kartı’nın eski ve yeni halinin görselini paylaşan Dağ, Başkan Girgin Erdoğan’ın, “T.C. ibaresi ve Türk Bayrağı”nı kimlik kartından kaldırttığını ileri sürdü.

AK Partili Dağ, sosyal medya hesabından eski ve yeni kimlik kartının görselini paylaşarak, “Liyakati ve etik değerleri hiçe sayarak belediye şirketine kendisini müdür olarak atayan ve belediye iştiraklerine yakınlarını yerleştiren Karaburun Bld. Başkanı, şimdi de belediye kartlarından Türk bayrağını kaldırmış.Bir CHP'linin bayrakla ne sorunu olur demeyin, oluyor malesef” notunu düştü.

Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın ardından AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de sosyal medaydan, "Bir takke kaç kez düşer de kel görünür ki'! CHP zihniyeti Karaburun'da bu konuda sınır tanımıyor.İlk icraatı kendisini belediye şirketine müdür olarak atamak olan CHP Karaburun Belediye Başkanı 'bilim' adı altında teröristle kol kola girenlere ev sahipliği yapmakla kalmıyor, personel kartlarında Türk Bayrağını kaldırıyor. Milli değerler yerle yeksan edilmiş, şaibeler almış başını gitmiş. Apaçık ortada! Bu zihniyetin "tek vatan, tek millet, tek bayrak, tek devlet" ile bir derdi var!" ifadelerini paylaştı.

ERDOĞAN'DAN JET YANIT: KARTLAR ÜZERİNDE OYNAMA YAPILMIŞTIR

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin hakkında ortaya attıkları iddialara yazılı açıklama yaparak yanıt verdi.

Hakkında yapılan yalan, yanlış ve maksatlı yayınları üzülerek takip ettiğini ifade eden Başkan Girgin Erdoğan, "Karaburun Belediyesi’nin personel kimlik kartlarından, T.C. ibaresi ve Türk Bayrağı’nı kaldırdığım iftirasını şiddetle kınıyor ve reddediyorum. Karaburun Belediyesi böyle bir kartı basmamış, bilgisayar teknolojileri kullanılarak bazı kartlar üzerinde oynama yapılmıştır. İddialar tamamıyla yalan ve gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

İşte Girgin Erdoğan'ın o açıklaması;

"Hakkımda yapılan yalan, yanlış ve maksatlı yayınları, konuşulanları üzülerek takip etmekteyim.

Karaburun Belediyesi’nin personel kimlik kartlarından, T.C. ibaresi ve Türk Bayrağı’nı kaldırdığım iftirasını şiddetle kınıyor ve reddediyorum. 

Karaburun Belediyesi böyle bir kartı basmamış, bilgisayar teknolojileri kullanılarak bazı kartlar üzerinde oynama yapılmıştır. İddialar tamamıyla yalan ve gerçeği yansıtmamaktadır. Böyle iftiralar tutmaz, tutmayacaktır. 
Dolayısıyla, benim ve Karaburun Belediyesi çalışanlarının Türkiye Cumhuriyeti’ne bağlılığımı ve Atatürk sevdamızı sorgulamak kimsenin haddine değildir...

Bu çirkin kampanyayı başlatanları Karaburun ilçemize davet ediyor, Karaburun Belediyesi tabelasına gururla taşıdığımız “T.C.” ibaresinin, bazı kamu kurum ve kuruluşlarında olmadığını sorgulamalarını rica ediyorum. 

Şahsıma yapılan bu ve bunun gibi mesnetsiz saldırıların arkasındaki nedeni paylaşmak istiyorum. İlçemizdeki ilkokul müdürünün önceki hafta sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımakarşı yaptığım suç duyurusu bunun nedenidir.

Kadınlarımızı aşağılayan ve ikinci sınıf insan yerine koyan bu paylaşımın, “örtüsüz kadın perdesiz eve benzer, ya satılık ya da kiralıktır” cümlesi olduğunu tüm kamuoyumuza hatırlatmak isterim.

Bizler Türkiye Cumhuriyeti’nin, Türk Bayrağının ve Atatürk devrimlerinin ödünsüz savunucularıyız.

Hep öyleydik ve hep öyle kalacağız…

Kamuoyunun bilgisine sunarım..."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.