Dolar 32,3591
%0.13
Euro 35,0198
%-0.13
Altın 2.325,670
%0.23
Bist-100 9,13
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Eriş'in koltuğuna 3 öğrenci oturdu

Başkan Eriş'in koltuğuna 3 öğrenci oturdu

İzmir'in Ödemiş ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Mehmet Eriş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuğunu temsili olarak sırayla 3 öğrenciye devretti.

  • Ege Postası
  • 23.04.2019 - 17:42

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde temsili devirt eslim töreni düzenlendi. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, törende sırasıyla koltuğunu İnönü İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencileri Kerem Halat (10), Muhittin Ali Kökten (10) ve özel bir kolejin 1'inci sınıf öğrencisi Çağan Yetkin Seyit'e (7) teslim etti. Öğrencilerden koltuğa oturan ilk isim olan Kerem Halat, dünyada çocuklara bayram armağan eden tek lider olan Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e teşekkür etti. Halat, ilk olarak eğitim gördüğü okulun bahçesindeki beton zeminin yenilenmesi, oyun alanlarının geliştirimesini isteyip, bu konuda Fen İşleri Birimi'nden bilgi aldı. Halat'ın ardından başkanlık koltuğuna temsili olarak oturan Muhittin Ali Kökten de mahallerdeki oyun parklarının çoğaltılmasını istedi. Başkanlık koltuğuna son olarak oturan Çağan Yetkin Seyit'in verdiği ilk talimatlar ise daha çok ilçenin kültür ve sanat hayatına yönelik oldu. Talimatlarını sıralayan Seyit, "Mahallelerimize spor ve sanat merkezleri yapılsın. Tiyatroyu sevdiğim için Ödemiş'e sık sık tiyatro gelmesini istiyorum. Parklardaki bankların yanına sokak kitaplıkları yapılması da bir başka isteğim" dedi.

Temsili olarak koltuğunu devrettiği Seyit'e projeleri için teşekkür eden Belediye Başkanı Mehmet Eriş, "Gelen ilk tiyatro oyununu Çağan Yetkin Seyit başkanımızla birlikte izleyeceğiz. Verdiğiniz talimatları gelecekte çocuklarımız için değerlendireceğiz" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.