Dolar 32,3780
%0.19
Euro 35,0278
%-0.11
Altın 2.324,000
%0.15
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Erdoğan’dan ‘Huzur Hakkı’ için flaş karar

Başkan Erdoğan’dan ‘Huzur Hakkı’ için flaş karar

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan’ın belediye şirketine kendisini müdür olarak atamasının ardından 7 bin 500 liralık huzur hakkı tartışmalarında flaş bir gelişme yaşandı. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve Başkan Erdoğan arasında CHP İl Başkanlığı’nda gerçekleşen görüşmenin ardından Başkan Erdoğan, Ağustos ayı meclis toplantısında huzur hakkı olan maaşı tamamen kaldıracağı öğrenildi. İl Başkanı Yücel, Kılıçdaroğlu'nun rahatsızlığını iletti

  • Ege Postası
  • 23.07.2019 - 12:23

HAYRULLAH YILDIZ/EGEPOSTASI- Kamuoyunda tartışmalara sebep olan Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan’ın belediye şirketine kendisini müdür olarak atama tartışmaları sürerken, CHP İzmir İl Başkanlığı’nda sürpriz bir zirve gerçekleşti. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Başkan Erdoğan’ı il başkanlığına davet ederek birebir görüştü. Görüşmenin ardından Başkan Erdoğan 7 bin 500 liralık huzur hakkı için flaş bir karar aldı.

YÜCEL GENEL BAŞKAN KILIÇDAROĞLU’NUN RAHATSIZLIĞINI İLETTİ 

Yücel ve Başkan Erdoğan arasında gerçekleşen görüşme yaklaşık bir saat sürdü. Yücel’in, Başkan Erdoğan’a “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu bu huzur hakkı olan 7 bin 500 liralık maaş meselesinden çok rahatsız oldu. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu, hem kendinize hem de partimize yakışır bir hamle yapmanızı istiyor” dediği öğrenildi.  

Yücel’in Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun durumdan rahatsızlığını aktarması üzerine Başkan Erdoğan, rahatsızlıkların farkında olduğunu bu yüzden maaşını bağışladığını ifade ettiği aktarıldı. Ancak olayın günlerdir kamuoyunu meşgul etmesi ve tartışmalarla CHP’nin imajını zedelemesinden dolayı Başkan Erdoğan, maaşın bağışlanmasının yeterli olmayacağını düşündüğü ifade edildi. Başkan Erdoğan, tüm bu tartışmalara son vermek ve partinin imajının daha fazla zedelenmesinin önüne geçmek için huzur hakkı için flaş bir karar aldı. 

AĞUSTOS AYI MECSLİSİNDE HUZUR HAKKI OLAN MAAŞI KALDIRACAK

Başkan Erdoğan, Ağustos ayı meclis toplantısında huzur hakkı olan 7 bin 500 liralık maaşı kaldırmak için harekete geçti. 

Erdoğan’ın bürokratlarıyla konuyu görüştüğü, Ağustos ayında gerçekleşecek mecliste huzur hakkı olan 7 bin 500 liralık maaşı tamamen kaldıracağı öğrenildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.