Dolar 32,4444
%-0.13
Euro 34,7413
%-0.66
Altın 2.438,780
%0.1
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Engin’den çalışanlara: Sizler benim temsilcimsiniz

Başkan Engin’den çalışanlara: Sizler benim temsilcimsiniz

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, yeni haftaya çalışanlarıyla birlikte başladı. Park- Bahçeler ve Temizlik İşleri personeliyle bir araya gelen Başkan Engin “Sizler benim ve belediyemizin sokaktaki temsilcilerisiniz. Alın terinizle yaptığınız her işten gurur duyuyorum” dedi. Başkan Engin personeliyle buluştu

  • Ege Postası
  • 26.08.2019 - 11:28

Narlıdere Belediyesi’nin Park-Bahçeler ve Temizlik işleri çalışanları birlik ve dayanışma toplantısında bir araya geldi. Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen buluşmaya, personeller ile birlikte başkan yardımcıları ve bürokratlar da katıldı. İşçilerle tek tek tokalaşan Başkan Ali Engin, mesai arkadaşlarını, çalışmalarından dolayı tebrik etti.


 
“BENİM VE BELEDİYENİN TEMSİLCİLERİSİNİZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Göreve geldiğimiz günden bu ya hem park-bahçeler hem de temizlik işlerinde önemli adımlar attık. Personel yapımızı güçlendirdik ve kalabalık bir çalışma grubu ile sokaklara çıktık. Artık her sokağımızın, her parkımızın bir sorumlusu var. İnanıyoruz ki birkaç ay içinde Narlıdere’nin sokakları ve parkları pırıl pırıl olacak. Sizler, benim ve belediyemizin sokaktaki temsilcilerisiniz. Uyum içinde, özveri ve alın teri ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.