Dolar 32,3754
%0.18
Euro 34,9999
%-0.19
Altın 2.325,980
%0.24
Bist-100 9,09
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Demirezen, Ankara’dan güzel haberlerle döndü

Başkan Demirezen, Ankara’dan güzel haberlerle döndü

Bayındır Belediye Başkanı AK Partili Uğur Demirezen, Ankara ziyaretlerine devam etti. Başkan olduğu günden beri Bayındır’da olduğu kadar ilçesine hizmet getirmek için Ankara’da da mesai harcayan Demirezen, Başkent’ten yine güzel haberlerle döndü. Başkan Demirezen'den Ankara temasları

  • Ege Postası
  • 16.01.2020 - 12:12

Ankara temaslarını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve AK Parti milletvekilleri ile birlikte gerçekleştiren Demirezen, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TOKİ Başkanı Ömer Bulut'u makamlarında ziyaret ederek Bayındır ile ilgili projeleri konuştu.

Ankara dönüşü bir açıklama yapan Demirezen, başta desteklerinden ötürü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ olmak üzere misafirperverliklerinden dolayı Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir Pakdemirli, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut'a da ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirterek “Ankara ziyaretlerimiz çok olumlu geçti. Hemşehrilerimize güzel haberler ile döndük. Tarım ve Orman Bakanımız ile DSİ ve Orman Genel Müdürlerimizin de katıldığı bir görüşme yaptık.  Bu görüşmede Süs Bitkileri Tarım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Ergenli Barajımız, Bakanlığımız ve ilçemizi ilgilendiren bir çok konuyu görüşme ve çözme imkanı bulduk.

Gençlik ve Spor Bakanımız ile Çırpı'daki sahamızın son durumu ve mahallerimizde yapılacak halı sahalarımız ile ilgili görüştük. TOKİ Başkanımız ile Kentsel Dönüşüm kapsamındaki Yenice Mahallemizdeki Toplu Konut Projesini konuştuk. 2012 yılında çalışılmaya başlanan alandaki, kamulaştırmaya yönelik sorunları geride bırakarak çok şükür ki ihale aşamasına getiriyoruz. Bayındır için çalışmaya devam ediyoruz. Güzel haberler gelmeye devam edecek. İlçemize ve  siz kıymetli hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.