Dolar 32,3496
%0.31
Euro 35,0999
%-0.06
Altın 2.307,710
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Demirağ'ın babası toprağa verildi

Başkan Demirağ'ın babası toprağa verildi

İzmir'in Foça İlçesi Belediye Başkanı CHP'li Gökhan Demirağ'ın vefat eden babası Erineri Demirağ (74), gözyaşları içinde askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı. İzmir milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, siyaset ve iş dünyasının önde gelenleri ile Foçalılar, Başkan Demirağ'ı acı gününde yalnız bırakmadı. Babasını son yolculuğuna uğurladı

  • Ege Postası
  • 11.07.2018 - 16:16

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın emekli jandarma astsubay olan babası Erineri Demirağ, dün evinde aniden rahatsızladı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Demirağ, Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak, yoğun bakıma alındı. Demirağ, burada yapılan müdahalelere rağmen saat 18.00 sıralarında yaşamını yitirdi. Türkiye Cumhuriyeti'nin İkinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün yakın koruması olarak görev yapmış isimlerden biri olan emekli Jandarma Astsubay Erineri Demirağ için bugün öğlende, Foça Fatih Camisi'nde askeri tören düzenlendi. 

Cenaze törenine CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir milletvekilleri Kamil Okyay Sındır ve Bedri Serter, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Buca, Urla, Çeşme, Çiğli, Karabağlar, Menemen, Güzelbahçe belediye başkanları, Foça Kaymakamı Ali Çetin, Foça Amfibi Görev Grup ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, AK Parti Foça İlçe Başkanı İrfan Çalışkan, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Foça Şubesi Başkanı Ramazan Harmandar, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Foça Belediyesi çalışanları, ailesi, sevenleri ve yüzlerce Foçalı katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bazı milletvekilleri, işadamları, belediye başkanları, kurum ve kuruluşlar çelenk göndererek ve Türk Eğitim Vakfı'na bağışta bulunarak Gökhan Demirağ'ın acısına ortak oldu. 

Camide kılınan cenaze namazının ardından Erineri Demirağ'ın cenazesi uzun bir araç konvoyuyla getirildiği Foça Yeni Kabristan'da gözyaşları arasında, dualarla toprağa verildi. Başkan Gökhan Demirağ ve diğer yakınları, hem camide hem kabristanda gözyaşları arasında taziyeleri kabul etti. (DHA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.