Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Dalgıç'tan 'hayır'lı mesaj

Başkan Dalgıç'tan 'hayır'lı mesaj

İZMİR'in Çeşme ilçesindeki Çeşme Kent Konseyi hizmet binasının açılışını yapan CHP'li Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, binanın Çeşme için hayırlı olmasını diledi. 

  • Ege Postası
  • 15.02.2017 - 17:34

Çeşme Kent Konseyi hizmet binasının açılışına Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Urla, Güzelbahçe, Karabağlar, Karşıyaka, Konak, Seferihisar, Karaburun, Menemen ve Gaziemir ilçelerindeki Kent Konseyi temsilcileri, Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü, sivil toplum örgütleri temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Ilıca Mahallesi'nde hizmete giren Çeşme Kent Konseyi Hizmet Binası'nın açılışında bir konuşma yapan Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, sivil toplum örgütlerinin işlerliğini yitirmesi, toplantı yapmak isteyenlerin engellenmesi veya insanların özgür bir şekilde düşüncelerini ifade edememelerinin karanlıklara yol açacağını savundu. Dalgıç, "Bu hizmet binasının Çeşmemize hayırlara vesile olmasını, hayırlı projeler üretmesini ve buradaki insanlarımızın hayır içerisinde burada bulunmasını diliyorum" diye konuştu. 

Başkan Muhittin Dalgıç, Çeşme Kent Konseyi Başkanı Hakan Kerman ve konuk Kent Konseyleri başkanları tarafından açılış kurdelesi kesildi. Başkan Dalgıç, konuklarla birlikte toplantı odasına geçerek bir süre sohbet etti. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.