Dolar 32,3146
%0.2
Euro 35,1147
%-0.02
Altın 2.293,180
%0.69
Bist-100 9,06
%2.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Dalgıç'ın acı günü!

Başkan Dalgıç'ın acı günü!

Çeşme Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Dalgıç, 80'inci yaş günü kutlamasında fenalaşıp yaşamını yitiren babası Hüseyin Dalgıç'ı, gözyaşlarıyla toprağa verdi. Vefat eden babaya son görev

  • Ege Postası
  • 20.03.2017 - 16:27

İzmir'in Çeşme İlçesi'ndeki bir restoranda, dün akşam, bütün ailenin katıldığı akşam yemeğiyle 80'inci yaşını kutlayan, Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ın babası Hüseyin Dalgıç, bir anda fenalaşıp yere yığıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği belirlenen Dalgıç, müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Hüseyin Dalgıç, bugün kentte son yolculuğuna uğurlandı.

Başkanın acı günü

Hüseyin Dalgıç için Alaçatı Pazar Yeri Camii'nde düzenlenen törene; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu, Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara, ilçe belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, işadamları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze törenine çok sayıda da çelenk gönderildi.

Cenaze töreni sırasında kardeşleriyle birlikte taziyeleri kabul eden Başkan Muhittin Dalgıç da gözyaşını tutamadı. Cenaze törenine yüzlerce kişi katılırken, taziye sırasında izdiham oluştu. Çeşme Müftüsü Yahya Akman'ın öğlende kıldırdığı namazın ardından Hüseyin Dalgıç'ın tabutu, Başkan Dalgıç ve kardeşleri tarafından omuzlanıp, cenaze aracına kadar taşındı. Hüseyin Dalgıç, Alaçatı Mezarlığı'nda toprağa verildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.