Dolar 32,3178
%0.21
Euro 35,0683
%-0.15
Altın 2.309,390
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Çalkaya'dan yangınzede aileye destek

Başkan Çalkaya'dan yangınzede aileye destek

Balçova Eğitim Mahallesi’nde gece çıkan yangında evleri kullanılmaz hale gelen Tutak Ailesi’nin yardımına Balçova Belediyesi koştu. Başkan Çalkaya bir hafta içinde evi eskisinden güzel hale getireceklerini ifade etti. Başkan Çalkaya'dan yangınzede aileye destek

  • Ege Postası
  • 14.12.2018 - 09:12

Eğitim Mahallesi İhsan Sungur Sokak’ta oturan Tutak Ailesi’nin evinde gece geç saatlerde elektrik kontağından yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın söndürülürken ev kullanılmaz hale geldi.

Balçova Belediyesi’ne bağlı Eğitim Mahallesi Semtevi ve Fen İşleri Müdürlüğü görevlileri olayın hemen ardından ailenin yanına giderek evde hasar tespit çalışmalarını yaptı. Sabah erken saatlerde Tutak Ailesi’ni ziyaret eden Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya da evde incelemelerde bulundu.

Yanan evden canını son anda kurtaran Sevda Tutak’ı teselli eden Başkan Çalkaya evi bir hafta içerisinde eskisinden daha güzel hale getireceklerini söyledi. Daha önce yanan 15 evde de vatandaşa destek olduklarını ifade eden Mehmet Ali Çalkaya “Biz kamunun parasını adaletli bir şekilde kullanmak zorundayız. Bir kasıt olmaksızın, kaza sonucu çıkan yangınların tamamında vatandaşımıza destek oluyoruz. Bu soğukta ailemiz mağdurken ben sıcak evimde oturamam. Kimsesizlerin kimsesi olmak, onların dertlerine derman olmak bizim asli görevimiz” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.