Dolar 32,5037
%0.05
Euro 34,8993
%-0.21
Altın 2.438,570
%0.1
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Batur ve Gruşçu'dan Ankara çıkarması! Genel Başkan'dan İzmir sözü...

Başkan Batur ve Gruşçu'dan Ankara çıkarması! Genel Başkan'dan İzmir sözü...

CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu ile Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Genel Merkez’deki makamında ziyaret etti ve söz aldı. Öte CHP Menemen de Ankara'ya çıkarma yaptı ve Genel Merkez'de renkli görüntüler verdi. Başkan Batur ve Gruşçu'dan Ankara çıkarması

  • Ege Postası
  • 26.02.2020 - 16:28

EGEPOSTASI - CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ve Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu’yu makamında ağırladı. Son derece samimi bir ortamda geçen buluşmada Başkan Batur; Konak Belediyesi’nin projeleri ve açılışları hakkında bilgi verirken Çağrı Gruşçu da Konak örgütünün yeni dönemde yapacakları hakkında fikir alışverişinde bulundu. İkili Kılıçdaroğlu’ndan Nisan ayında gerçekleşecek Toros’taki Gültepe Spor Tesisi ve Engelsiz Yaşam Köyü’nün açılışı ile 1. Kadriye Mahallesi sosyal tesisin temel atma törenleri için söz aldı.

Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun programına; yapımları tamamlanan tarihi Alanyalı (Yemişçizade) Konağı ve İkizevler ile yapımı süren projeler için inceleme gezisinin de dahil edilmesi planlanıyor.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur konuyu sosyal medya hesabından şöyle duyurdu:

"CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu, CHP Konak İlçe Başkanımız Çağrı Gruşçu ile birlikte ziyaret ettik. Konak için yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları anlattık. Gerçekleştireceğimiz Toros, Gültepe Spor Tesislerimiz ve Engelsiz Yaşam Köyümüzün açılışı ile 1. Kadriye Mahallesi sosyal tesislerimizin temel atma törenlerine Genel Başkanımızı davet ettik, kendisinden, Nisan ayında katılma sözünü aldık."
 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.