Dolar 32,4746
%0.08
Euro 34,7987
%0.22
Altın 2.479,440
%0.7
Bist-100 9.530,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Batur baba ocağında sahaya indi

Başkan Batur baba ocağında sahaya indi

İzmirli başkanların, Denizli Honaz’da 2 Haziran’da yenilenecek seçim için desteği sürüyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in destek ziyaretinin ardından Honaz’da bu kez Konak Belediye Başkanı Abdül Batur sahaya indi. Başkan Batur’a CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşcu da eşlik etti. Batur, Honaz ve Konak’ın kardeş belediye olacaklarını ifade ederken, partisinin adayı Yüksel Kepenek için destek istedi. CHP İzmir'in Honaz'a desteği tam gaz

  • Ege Postası
  • 23.05.2019 - 10:57

EGEPOSTASI- Denizli Honaz’da 2 Haziran’da yenilenecek olan seçim için İzmr’den CHP’nin adayı Yüksel Kepenek'e destek devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in destek ziyaretlerinin ardından bir destek de Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’dan geldi. Başkan Batur Honaz’da sahaya indi ve CHP’li Kepenek için oy istedi. Başkan Batur’a CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşcu da eşlik etti. Başkan Batur, 23 Haziran İstanbul seçiminde CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu’nun Kampanya Koordinasyon Toplantısı’na katıldıktan sonra havayoluyla Honaz’a geçti. 

KONAK BELEDİYESİ HONAZ’IN YANINDA OLACAK 

Başkan Batur Honaz için yapılacak her çalışmada Kepenek’in yanında olacağını vurgularken, “Bugün sabah İstanbul’daydık. İstanbul’da mazbatası elinden alınan ve 23 Haziran’da o mazbatayı geri alacak Ekrem İmamoğlu ile beraberdik sizlere çok selamı vardı. Babam çok sık gelir gider Honaz’a az önce Hisar Mahallesi'ne gittik ve tüm akrabalarımızı gördük. Biz burayı ihmal etmişiz bundan sonra Honaz’dan ayrılmam. Geçtiğimiz gün Tunç Soyer başkanımız geldi destek oldu. Konak olarak Honaz’da yapılacak her çalışmada yanında olacağız” dedi. 

İLK MECLİSTE KONAK-HONAZ KARDEŞ BELEDİYE KARARI 

CHP’li Yüksel Kepenek seçimi kazanıması halinde ilk meclis toplantısında Konak ve Honaz’ın kardeş belediye kararının alınacağını ifade eden Başkan Batur, “Yüksel başkanımız seçimi kazandıktan sonra ve ilk meclis toplantısında da Konak Belediyesi ile kardeş belediye kararını alacağız. 2 Haziran seçimi Honaz için değil Türkiye için önemli. İstanbul’un bir parçası burada. Honaz’a 31 Mart'ta hakkıyla sandıktan çıkan arkadaşımızın mazbatası verilmedi ama o mazbatayı 2 Haziran’da söke söke alacaksanız. 2 Haziran’da Yüksel Kepenek 23 Haziran’da Ekrem İmamoğlu hakkını alacak. Türkiye’de, Honaz’da ve İstanbul’da her şey güzel olacak” diye konuştu. 

“ISLAK İMZALARI ALDIĞIMIZ İÇİN OYLARI ÇALDIRMADIK”

Seçim günü sandıklarda ıslak imzalı tutanakların önemine değinen Başkan Batur,  “Bir oyla kazanılan seçim şimdi bin bir oyla kazanılacak. Son 10 günde kaytarmak yok herkes sahada olacak. Sandığa gitmeyenleri sandığa götürmek çok önemli sizler bunu başaracak güçtesiniz. Türkiye yarınlarda daha güzel bir ülke olacaksa bu yerel seçimlerden geçer. Bu başarının en güzel örneği Honaz’dı 62 yıl aradan sonra belediyeyi kazanacağız. Değerli başkanımızın yanındayız. Honaz bizim kardeş belediyemiz birlikte güzel işler yapacağız. İstanbul’da Islak imzaları aldığımız için oyları çaldırmadık ve öylelikle kazandık” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.