Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Badem sözünü tuttu

Başkan Badem sözünü tuttu

İzmir'in Ödemiş ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Mahmut Badem, verdiği sözü tutup bedensel engelli Umut Eker'e çok istediği akülü tekerlekli sandalyeyi hediye etti.

  • Ege Postası
  • 14.02.2018 - 09:41

Bedriye Baykaş Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi, bedensel engelli Umut Eker, geçen günlerde Bıçakçı Mahallesi'ni ziyareti sırasında Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'den kendisi için akülü tekerlekli sandalye istedi. Bunun üzerine Başkan Badem, Eker'e istediği akülü tekerlekli sandalyeyi en kısa sürede temin edip, ulaştıracağının sözünü verdi. Bu sözünü tutan Başkan Badem, Eker'i okulunda ziyaret edip, çok istediği tekerlekli sandalyeyi hediye etti. Akülü tekerlekli sandalyeye kavuşan Eker, mutluluğunu arkadaşları ile paylaşırken, "Artık, kimsenin yardımına ihtiyaç olmadan rahatça gezip, dolaşabileceğim" dedi.

Belediye Başkanı Mahmut Badem de "İhtiyaç sahibi bir vatandaşımıza ulaştırılmak üzere hayırsever bir vatandaşımız tarafından bize verilen akülü sandalyenin Umut'un yaşamını kolaylaştırmasını diliyorum. Bundan böyle okuluna rahatlıkla gelip gidebilecektir. Derslerine çok çalışarak, ailesine ve arkadaşlarına başarısından söz ettirecektir" dedi.

Daha sonra öğretmen ve velilerle bir süre sohbet eden Başkan Badem,  okuldan ayrıldı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.