Dolar 32,5351
%-0.02
Euro 34,8611
%0.09
Altın 2.428,460
%0.22
Bist-100 9.706,00
%-0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Badem'den mahallelerde inceleme

Başkan Badem'den mahallelerde inceleme

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Aydın il sınırındaki mahallerde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. “Vatandaşlarımızın yaşadığı yerde ihtiyaçları karşılamak ve yaşam kalitelerini yükseltmek amacıyla ilçenin her köşesinde çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz” dedi.

  • Ege Postası
  • 15.11.2017 - 11:04

Ödemiş Belediyesi, Turgutlu’dan Aydın’a, Beydağ’dan Bayındır’a uzanan 1082 km’lik hizmet alanı içinde vatandaşlara eşit hizmet sunmak ve ihtiyaçlar doğrultusunda projeler gerçekleştirmek üzere çalışmalarını sürdürmektedir.

Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, belediye çalışanlarıyla Aydın sınırındaki mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Vatandaşlarla sohbet edip, talepleri değerlendiren Başkan Mahmut Badem; “Merkezde yapılan çalışmaların, hizmet alanımızın her köşesinde de yapılması konusunda ciddi çalışmalar yürütüyoruz. Kırsal bölgede yaşayanların en ciddi sorunu olan üretim yolları için çalışmalar yaptık. Hamamköy, Güney, Çayır, Küre, Küçükören  mahallelerimizde  yaklaşık 6 bin metre kilittaş döşendi.

Demirdere ve Güney mahallelerimizde düğün salonları hizmete sunuldu, Küre ve Küçükören mahallelerindeki düğün salonu yapımı devam ediyor.  Küçükören Mahallesini ikiye bölen dere yatağına köprü yaptık. Vatandaşlarımızla sohbetlerimizde yaşadıkları yerdeki değişimlerden mutlu olduklarını görüyoruz. Onların mutlu olması ve memnuniyeti bize büyük güç veriyor” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.