Dolar 32,3106
%0.19
Euro 35,1105
%-0.03
Altın 2.303,090
%1.12
Bist-100 9,06
%2.83

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Atila mahalle turunda

Başkan Atila mahalle turunda

Bornova’da “Yerinden Yönetim” anlayışı çerçevesinde sorunlara mahalleli ile birlikte çözüm uygulaması devam ediyor. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Altındağ Merkez Mahallesi, Yunus Emre Mahallesi ve Atatürk Mahallesi ile alan çalışmalarını sürdürdü. Mahalle Muhtarlarını yerlerinde ziyaret eden Atila vatandaşların istek ve önerilerini dinledi. Her yere eşit hizmet

  • Ege Postası
  • 06.12.2017 - 10:37

Başkan Atila, mahalle turunda şeker hastalığından dolayı bacağını kaybeden Merkez Mahallesi eski Muhtarı Sait Ali Arslan’a da akülü sandalye hediye etti.  Başkan Atila’nın ilçede görev yapan muhtarların görüşleri ne olursa olsun ayrım yapmadan eşit davrandığını ifade eden Yunus Emre Mahalle Muhtarı Selahattin Özdemir, “Başkanımız tüm muhtarları kardeş gibi kucaklıyor. Herkesin ayağına kadar giderek dertlerini dinliyor. Mahallelerde yaşanan sorunları gözlemliyor ve yapılacak hizmetleri belirliyor. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ederiz” dedi. 

Göreve geldiği günden bu yana mahallelerdeki sorunları yerinde tespit eden, vatandaşların istek ve şikayetlerini birebir mahallelerinde dinleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Her hafta birim müdürleriyle birlikte mahalle muhtarlarını ziyaret ederek taleplerini dinleyen Başkan Atila, Altındağ bölgesinde bulunan Merkez Mahallesi, Yunus Emre Mahallesi ve Atatürk Mahallesi’ni gezdi. Mahallelerde yaşayanlarla biraraya geldi. 

Merkez Mahallesi’nde Muhtar Cemil Aslan’ı makamında ziyaret eden Başkan Atila, esnaf ziyaretleri yaptı, mahallelileri de dinledi. Ardından mahallede 21 yıl görev yapan ve şeker hastalığı yüzünden bir ayağını kaybeden eski muhtar Sait Ali Arslan’ı evinde ziyaret ederek, akülü sandalye hediye etti. 

YOĞUN İLGİ

Yunus Emre Mahalle Muhtarı Selahattin Özdemir’i ziyaretinde özellikle çocuklardan yoğun ilgi gören Başkan Atila, Nihat Gündüz Ortaokulu’na uğradı. Mahallede bulunan vatandaşlarla kahve de biraraya gelerek isteklerini dinledi. Atatürk Mahallesi’nde yaptığı alan çalışmasında ise Muhtar Pakize Namdar ile sokakları dolaştı. Yeni yapılan yolları da inceleyen Başkan Atila, mahallede yaşayan Bornovalılarla da biraraya gelerek, belediyeden beklentilerini, istek ve önerilerini öğrendi. 

MAHALLELERE EŞİT HİZMET

Başkan Olgun Atila’nın mahallerini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Merkez Mahallesi Muhtarı Cemil Aslan, mahallede yaşadıkları sıkıntıları ortak akıl ilkesi ile çözüme kavuşturduklarını belirterek Başkan Atila’ya teşekkür etti. 

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın ilçede görev yapan muhtarların görüşleri ne olursa olsun ayrım yapmadan eşit davrandığını ifade eden Yunus Emre Mahalle Muhtarı Selahattin Özdemir, “Başkanımız tüm muhtarları kardeş gibi kucaklıyor. Herkesin ayağına kadar giderek dertlerini dinliyor. Mahallelerde yaşanan sorunları gözlemliyor ve yapılacak hizmetleri belirliyor. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ederiz” dedi. 

Atatürk Mahalle Muhtarı Pakize Namdar ise, sorunları yerinde tespit etmenin çok önemli olduğunu belirterek, “Başkanımız mahallemize gelerek bizleri ziyaret etti. Mahallede yaşayan vatandaşlarımızı burada dinledi. Yaşadığımız bir takım sıkıntıları kendisine ilettik. Hatta gezerek gösterdik. Bunların en kısa sürede yoluna gireceğine inanıyorum. Kendisine yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.